نمایش پست تنها
قدیمی 02-20-2012, 12:01 PM   #247
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

راونيچ:فاصله بين 4 نفر برتر و بازيكنان جوان زياد نيست

پس از دفاع از عنوان قهرمانيش در مسابقات سن خوزه، بازيكن 22 ساله كانادايي، ميلوس راونيچ گفت بازيكنان بااستعداد جوان فاصله زيادي براي رقابت با 4 نفر برتر رنكينگ (نواك جوكويچ، رافائل نادال، راجر فدرر و اندي ماري) ندارند.راونيچ كه اكنون در رتبه 34 قرار دارد، يكي از 4 بازيكن 23 سال و جوان تر از آن است كه در بين 40 نفر برتر رنكينگ حاضر هستند (رنك 17 كي نيشيكوري، رنك 18 آلكساندر دولگوپولوف و رنك 37 برنارد توميك).
راونيچ كه در ديدار نهايي تورنومنت مقابل دنيس ايستومين فقط 4 امتياز سرويسش را از دست داد، گفت:”فرصت اين كار وجود دارد، ولي سوال بزرگ اينست كه آيا قادر به استفاده از آن هستيد؟من فكر مي كنم كه ما مي توانيم نزديك تر شويم و فقط اين مهم است كه آيا مي توانيد در امتيازهاي مهم اين كار را انجام دهيد يا نه.اين همان جاييست كه آن ها عالي هستند.حس مي كنم كه اگر خوب سرويس بزنم، مي توانم خيلي به آن ها نزديك شوم.كاري كه اين هفته در اينجا انجام دادم اين بود كه در تايبريك ها خوب و محكم بازي كنم.اگر واقعا مي خواهم آن ها را شكست دهم به چند امتياز برروي سرويس آن ها نياز دارم و اگر آنجا موفق نشدم، حس مي كنم مي توانم در تايبريك فشار وارد كنم و در آن حالت همه چيز با چند امتياز مشخص مي شوند.به نظرم فاصله زيادي وجود ندارد، ولي آموختن اينكه چگونه آن لحظات را كنترل كنيد مهم است.براي ما، پيشرفت كردن بخش بزرگي از آن است و اگر بهتر شويم، مديريت كردن آن لحظات خيلي راحت تر خواهد بود.”

يانكويچ مصدوم، در روياي طلاي المپيك

شماره 1 پيشين جهان، يلنا يانكويچ مي گويد در جريان مسابقات فدكاپ دو هفته پيش به شدت مصدوم شده و بزرگترين آرزويش قهرماني در المپيك است.
يانكويچ در گفتگو با Gulf Times:”من در فدكاپ هم مصدوم شدم، جايي كه پارگي عضله برايم رخ داد.خيلي سخت است ولي تمام تلاشم را مي كنم كه بازگردم.من براي 5 سال مداوم در بين 10 نفر برتر بودم و پارسال اولين فصلي بود كه كارم را در رتبه 14 به پايان رساندم.حالا من در رده سيزدهم هستم ولي مي خواهم بين بازيكنان برتر بازگردم و دوباره موفق باشم.من مي توانم فهرستي از تورنومنت هايي كه مي خواهم ببرم بنويسم، ولي اول از همه مدال المپيك را مي خواهم.آن را به دور گردنم بندازم، بدرخشد، اين خيلي ويژه خواهد بود.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: