02-19-2012, 01:03 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
هريسون:بعضي سر و صدا كردن را براي مزاحمت آموزش مي دهند
رايان هريسون باور دارد كه بازيكنان نوجوان امروزي مي توانند بدون ايجاد سر و صدا در زمان بازي (grunting) پرورش يابند ولي بازيكنان قديمي قادر به كمتر كردن صداي خود نيستند.پدر هريسون، پِت، مربي با سابقه تنيس است و به فرزندش گفته پرسر و صدا نباشد.
رايان هريسون در جريان مسابقات سن خوزه به خبرنگاران گفت كه بعضي كودكان در آكادمي تنيس نيك بالتيري (جايي كه او معمولا تمرين مي كند) بيش از حد لازم سر و صدا ايجاد مي كنند.
هريسون:”اگر شما يك دختر 7 ساله داريد كه بيشتر از صداي فرياد من سر و صدا مي كند، واقعا چنين چيزي نياز نيست.اگر شما كمي صدا پس از زدن ضربات ايجاد كنيد، مشكلي نيست، ولي وقتي يك جيغ بلند مي شنويد، فكر نكنم هميشه نيازي به آن باشد.بعضي از بازيكنان حرفه اي تور زنان نمي توانند اين كار را متوقف كنند چون براي مدت ها آن را انجام داده اند، اگر به آن ها بگوييد آن را متوقف كنند بازيشان به هم مي ريزد.آن ها ريتم بازي خود را در آن حالت پيدا كرده اند و آسودگي خود را با آن به دست مي آورند.شما نمي توانيد به بازيكني مانند ماريا شاراپوا بگوييد اين كار را متوقف كند چون از ابتداي دوران بازيش به آن عادت كرده.از نظر او، اين يك روش براي به هم زدن تمركز حريف نيست، كاريست كه هميشه انجام داده.”
هريسون اضافه كرد كه بعضي از مربيان در اين باره مقصر هستند:”كودكاني در آكادمي هاي تنيس مانند [آكادمي] بالتيري وجود دارند كه اين كار را براي اذيت كردن حريف خود ياد مي گيرند.پدر من با بعضي صداهاي آرام و پس از ضربات مشكلي ندارد ولي اگر حس كند كسي براي مزاحمت حريفش اين عمل را انجام مي دهد...بازيكني كه من امروز با او مسابقه دادم [ديميتار كوتروفسكي (Dimitar Kutrovsky)] سعي مي كرد حين زدن سرويس دوم من حركت كند و من هيچ وقت چنين كارهايي را انجام نمي دهم، از وقت استراحت و سر و صدا گرفته تا حركت كردن حين سرويس زدن حريفم تا حواس او را پرت كنم.تنها كاري كه هميشه انجام داده ام تلاش براي كنترل بازي خودم بوده.من اينگونه پرورش يافته ام.پدرم هيچ گاه به من ياد نداد كه از فرصت استراحت استفاده كنم، مانند بعضي از مربيان كه اين كار را براي به هم زدن ريتم حريف آموزش مي دهند.من هميشه اين ذهنيت را دارم كه بازيم بهتر از شماست و نيازي به ايجاد مزاحمت براي شما ندارم چون هركاري را كه بتوانم انجام مي دهم و اين براي پيروزي كافيست.”
جدايي كوئري از مربيش و به خدمت گرفتن گيلبرت
بر اساس گزارش هاي رسيده به TENNIS.com، سم كوئري از مربي خود، ديويد ناينكِن (David Nainkin) جدا شده و بِرَد گيلبِرت (Brad Gilbert) را به طور آزمايشي استخدام كرده است.گيلبرت به TENNIS.com گفته كه گزارش و تفسير مسابقات براي شبكه تلويزيوني ESPN كماكان شغل اصلي او خواهد بود و همكاري او با كوئري به صورت نيمه وقت و هفته به هفته خواهد بود.گيلبرت گفت كه مطمئن نيست در چند تورنومنت با كوئري همراه خواهد بود چون اين همكاري به صورت آزمايشي است.آن ها در تورنومنت هفته آينده در ممفيس باهم كار خواهند كرد.
گيلبرت تا به حال چندين بازيكن نامدار را هدايت كرده، از جمله اندي راديك، اندي ماري و كي نيشيكوري (كه به طور آزمايشي همكاري كردند) ولي در پايان فصل گذشته تصميم گرفتند كه قرارداد خود را تمديد نكنند.
يك منبع به TENNIS.com گفته كه كوئري و ناينكن چند هفته پيش درباره جدايي باهم صحبت كرده اند و كوئري شخصا تصميم به جدايي گرفته است.كوئري كه قبلا در بين 20 نفر برتر رنكينگ حضور داشته، اكنون در رتبه 85 است كه قسمتي ازين سقوط به علت جراحي آرنج دست در ماه ژوئن گذشته است.
خروج سرنا از تورنومنت مونتري
سرنا ويليامز به علت مصدوميت مچ پاي چپ از تورنومنت هفته آينده مونتري در مكزيك كناره گيري كرد.سرنا از دو هفته پيش كه در مسابقات فدكاپ تيم آمريكا را همراهي كرد، در هيچ مسابقه اي شركت نكرده.او در تورنومنت بريزبين مچ خود را مصدوم كرد ولي با وجود اين مصدوميت در مسابقات آزاد استراليا بازي كرد.
ESPN Deportes گزارش داد كه او در تمرينات هفته گذشته خود در لس آنجلس يك بار ديگر مچ پايش را مصدوم كرده است.عكس سرنا در تبليغات تورنومنت مشاهده مي شود و 60 درصد بليت هاي مسابقات به فروش رفته است.مدير تورنومنت مونتري، هرنان گارزا (Hernan Garza) گفت:”افراد حاضر در تيم سرنا با دخترم دنيلا تماس گرفتند و گفتند كه حتي جرات صحبت كردن با سرنا درباره اين موضوع را ندارند.”
تورنومنت بعدي براي سرنا، ميامي خواهد بود كه حدود 1 ماه ديگر آغاز مي شود.
ویرایش توسط Nima93 : 02-19-2012 در ساعت 01:45 PM
|
|
|