نمایش پست تنها
قدیمی 02-18-2012, 01:07 AM   #245
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

آزارنكا:بر شماره 1 هاي بدون گرنداسلم سخت نگيريد

ويكتوريا آزارنكا، قهرمان مسابقات آزاد استراليا، در گفتگو با خبرنگاران در دوحه اعلام كرد كه هرچند از خطاب كردنش به عنوان صدرنشين “واقعي” رنكينگ قدرداني مي كند، ولي كاملا با اين عقيده كه نفر اول رده بندي بايد حتما در گرنداسلم قهرمان شده باشد موافق نيست.بازيكنان اخيري كه اين رتبه را در اختيار داشته اند –كارولين ووزنياكي، يلنا يانكويچ و دينارا سافينا- هيچكدام موفق به كسب عنوان قهرماني گرنداسلم نشده بودند.آزارنكا دوست صميمي ووزنياكي است.
او گفت:”خب، مي دانيد، به نظرم شغل شما اينست كه ارزيابي كنيد و نمره دهيد.كار ما هم بازي كردن و پيروز شدن است.هرطوري كه مردم بگويند، منظورم اينست كه اگر من مستحق نفر اول بودن هستم قدرداني مي كنم ولي آن ها نبايد بر ديگر بازيكنان هم خيلي سخت بگيرند.”

ايزنر حس مي كند كه به اوج بازيش و 10 نفر برتر نزديك شده

جان ايزنر كه هفته گذشته در جام ديويس راجر فدرر را مغلوب كرد و در حال حاضر بهترين رنكينگ دوران بازيش (رنك 14) را در اختيار دارد، گفت كه به نقطه كمالش نزديك شده است:”حس مي كنم كه موقعش رسيده.به نظرم بهترين تنيس دوران بازيم پيشِروي من است و اميدوارم در سال 2012 باشد.”
ايزنر كه هفته آينده در تورنومنت ممفيس شركت مي كند، 645 امتياز با نفر دهم رنكينگ فاصله دارد و فقط از 315 امتياز تا پس از مسابقات ويمبلدون دفاع مي كند.

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: