02-16-2012, 03:22 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
تشخيص اشتباه، علت كناره گيري راونيچ از جام ديويس
راونيچ پس از پيروزي مقابل توبياس كامكه در دور اول مسابقات سن خوزه
ميلوس راونيچ كانادايي گفته كه تفسير اشتباه پزشكان از آزمايش MRI زانوي چپش باعث شد كه از ديدار روز سوم جام ديويس مقابل جو ويلفرد سونگا كناره گيري كند.به جاي او، فرانك دانچويچ (Frank Dancevic) در مقابل سونگا بازي كرد و درنهايت تيم كانادا 4-1 شكست خورد.
راونيچ پس از پيروزي در نخستين بازي خود در تورنومنت سن خوزه به TENNIS.com گفت:”هفته پيش يك بدشانسي بود.بعد از شكست ما در مسابقه دوبل، من در شهر ونكور MRI انجام دادم و به من اعلام شد كه پارگي 4 ميليمتري در تاندون دارم و براي بهبود يك ماه زمان نياز خواهم داشت.به من گفته شد كه در صورت حضور در بازي يكشنبه احتمال صدمه جدي و مصدوميت براي 8 تا 12 ماه است.پس عقل حكم مي كرد كه بازي نكنم.پس از آن با پزشكم در اسپانيا صحبت كردم و به اينجا آمدم چون مي دانستم كلينيك پزشكي استنفورد خدمات خوبي ارائه مي دهد.يك MRI ديگر انجام دادم و به من گفتند كه فقط كمي مايع جمع شده بوده و پارگي در كار نيست و مي توانستم در بازي يكشنبه حاضر شوم، ازين بدتر نمي شود.اين موضوع كمي ناراحت كننده است چون من دوست داشتم بازي كنم.اگر مي دانستم كه خطري وجود ندارد، با سونگا بازي مي كردم.من درد داشتم ولي مي دانستم كه مي توانم از مسكن استفاده كنم و با وجود درد بازي كنم.”
كناره گيري مونفيس از سن خوزه و ممفيس
گائل مونفيس به دليل مصدوميت زانوي راست از تورنومنت هاي سن خوزه و ممفيس كناره گيري كرد.بازيكن رنك 13، دوهفته پيش و در مسابقات مونپليه احساس درد شديدي از اين ناحيه كرد.او پس از آن در مسابقه روز اول خود در جام ديويس شركت نكرد ولي در بازي تشريفاتي روز يكشنبه كه خودش آن را بيشتر شبيه به تمرين خوانده حاضر شد.
مونفيس دوشنبه شب در يك بازي نمايشي حاضر شد و در مسابقه دوبل روز سه شنبه هم بازي كرد ولي پس از شدت گرفتن درد و توصيه پزشك براي قطع كردن قرص هاي مسكن، روز چهارشنبه درد كاملا او را آزار مي داد.
مونفيس به فرانسه باز خواهد گشت و بر روي زانوي خود آزمايش انجام مي دهد.آخرين MRI او نشان مي داد كه در ناحيه كشكك زانو دچار تورم است.او قصد شركت در دو تورنومنت مستررز ايندين ولز و ميامي را دارد ولي گفت كه بازي مقابل آمريكا در جام ديويس برايش مهم تر است:”سوال بزرگ اينست كه آيا براي مدت طولاني استراحت و مداوا كنم يا خير؟”
هريسون از كورير مي خواهد كه به او اعتماد داشته باشد
نواجوان آمريكايي، رايان هريسون، گفته كه در طول بازي تشريفاتي مقابل مايكل لامر سويسي در جام ديويس براي پيروزي و ثابت كردن خود به كاپيتان جيم كورير احساس فشار مي كرده.تيم آمريكا متشكل از مردي فيش، جان ايزنر، مايك برايان و رايان هريسون بود.آمريكا در مرحله ¼ نهايي در زمين فرانسه به ميدان مي رود و كورير احتمالا از باب برايان (برادر دوقلوي مايك) درخواست حضور خواهد كرد.باب مسابقه با سويس را به علت به دنيا آمدن فرزندش از دست داد.
هريسون:”همه مي گويند كه بازي تشريفاتي بود، ولي از نظر من، شما مي خواهيد كه كاپيتان تيم در يك موقعيت زنده و پرفشار به شما اعتماد كند، شما مي خواهيد بجنگيد و بازي تشريقاتي را ببريد تا او ببيند كه توانايي كنترل بازي خارج از خانه و بر روي خاك رس را داريد.اگر در آن بازي شكست مي خوردم شك و شبهه به وجود مي آمد و شما در جام ديويس نمي خواهيد به خود شك كنيد.براي من خيلي مهم بود.”
|
|
|