نمایش پست تنها
قدیمی 01-10-2012, 12:45 AM   #220
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

ونوس ويليامز رسما از مسابقات آزاد استراليا كناره گيري كرد.

قهرمان 7 دوره مسابقات گرنداسلم اين خبر را لحظاتي پيش در توييتر و سايت رسمي خود اعلام كرد.او از دور دوم آزاد آمريكا سال گذشته تا به حال در هيچ بازي رسمي شركت نكرده است.پس از آن مشخص شد كه او به نوعي بيماري ضعف ايمني در بدن به نام سندرم شوگرن مبتلاست.
بازيكن 31 ساله در رنكينگ اين هفته در رتبه 100 قرار گرفته است.
ونوس:”من متاسفم كه اعلام كنم از مسابقات آزاد استراليا 2010 انصراف مي دهم.بعد از چندين ماه تمرين و درمان، من به سمت آمادگي پيشرفت خوبي دارم.رژيم و پرهيزغذاييم به من اجازه داده كه گام هاي بلندي در راه سلامتيم بردارم و به بازگشت به مسابقات خيلي نزديكم.من تمام تلاشم را مي كنم كه ماه آينده در مسابقات حاضر شوم.”
يك منبع به TENNIS.com گفته كه ونوس در فرم خوبيست ولي قبل از بازگشت به مسابقات مي خواهد 100 درصد مطمئن باشد.او اميدوارست كه در دور اول مسابقات فدكاپ در برابر بلاروس كه در ماه فوريه برگزار مي شود شركت كند.

مكنرو:توميك بهترين استعداد جوان است.

جان مكنرو، برنارد توميك استراليايي را به عنوان آينده دارترين بازيكن جوان در تور مردان خواند.
مكنرو:”برنارد رشد بهتري نسبت به بقيه بازيكنان جوان ديگر كه ديده ام دارد.او بسيار پيشرفت كرده است.او به نسبت يك بازيكن جوان خيلي باهوش است.او ازين قوي تر هم خواهد شد.اين به او كمك خواهد كرد...او دقيقا يكي از آن بازيكنانيست كه مي تواند موفق شود و چند گرنداسلم ببرد.”

خواهران رادوانسكا از رويايي در دور اول خسته شده اند.

نفر هشتم رنكينگ زنان، آگنيستا رادوانسكا ازينكه مجبور است در دور اول با خواهرش اورسلا مسابقه دهد خسته شده و تهديد كرد كه در صورت تكرار اين اتفاق، در مسابقه شركت نخواهد كرد. آگنيستا در دور اول مسابقات سيدني 6-1, 6-1 خواهرش را شكست داد.اين چهارمين بار پياپي بود كه رويارويي اين دو خواهر در دور اول يك تورنومنت شكل مي گرفت.
آگنيستا گفت:”اين بدترين حس ممكن است كه در مقابل خواهر خود بازي كني، مخصوصا چون ما خيلي به همديگر نزديك هستيم و 17 سال است كه باهم تمرين و مسافرت مي كنيم.به نحوي اين چهارمين بار پياپي است كه در دور اول باهم روبرو مي شوم.باهم قرار گذاشتيم كه دفعه بعد وسايل خود را جمع كنيم و به خانه بازگرديم چون اين خيلي مسخره است.”
اورسلا اضافه:”اين خيلي بدشانسيست.شما نمي تواند جلوي آن را بگيريد ولي باورنكردنيست.اميدوارم ديگر اين اتفاق تكرار نشود.”

پتكويچ:مردم آمريكايي يا عاشقم هستند يا از من متنفرند.

پدر آندريا پتكويچ، زورلان پتكويچ(Zoran Petkovic) به نشريه Sydney Morning Herald گفته كه دخترش رقص پس از پيروزيش كه به “رقص پتكو(Petko Dance)” معروفست را تغيير داده.دليل اين كار شكايت بازيكنان و رسانه هاي آمريكا بوده است.بازيكن 24 ساله اكنون پيروزي خودش را با حركت اسلم دانكي كه از فوتباليست آلماني، باستين شوان اشتايگر(Bastian Schweinsteiger) الهام گرفته جشن مي گيرد.
آندريا پتكويچ در اين باره گفت:”[مردم] به خودم در اين باره نگفتند و من مطالبي كه درباره خودم است را نمي خوانم پس نمي دانستم[اگر انتقادي بوده] ولي سوالي كه آن ها شروع به پرسيدن كردند اين بود، ‘حس نمي كني كه اين كار نسبت به حريف بي احتراميست؟’ و اين سول بارها و بارها از من پرسيده شد.چيزي كه من هميشه جواب مي دادم اين بود، ‘گوش كن، بازيكنان فوتبال وقتي گل مي زنند و به هر صورت كه بخواهند خوشحالي مي كنند، حتي اگر بازي را نبرند و هيچكس چيزي عليه آن ها نمي گويد.’عجيب است.از يك طرف آمريكايي ها مرا واقعا دوست دارند و به ديدن مسابقاتم مي آيند ولي واقعا شبيه دوقطبي ها هستند.يا عاشقم هستند يا از من متنفرند.”

زندگي كويتوا پس از ويمبلدون تغيير كرده.

زن دوم تنيس جهان، پترا كويتوا اعتراف كرده كه مقدار توجهي كه بعد از قهرماني در ويمبلدون كسب كرده بر بازيش تاثيرگذار بوده.او گفت:”من وقتي به خانه بازگشتم ديدم همه در خيابان مرا مي شناسند و دعوت ها و مصاحبه هاي زيادي داشتم و چيزهاي نظير اين.پس از آن فهميدم كه زندگيم تغيير كرده و واقعيت داشت، شوك بزرگي بود.الآن خيلي بهتر شده و مي دانم كه چجوري با آن كنار بيايم.”

ماري خودش را به خاطر سقوط در رنكينگ مقصر مي داند.

اندي ماري به The Age گفته كه عملكرد ضيفش پس از تور آسيايي فصل گذشته تقصير خودش بوده.
ماري:”فصل گذشته، به نظرم اشتباه خودم بود...من اصلا نبايد سال را با رنكينگ 4 به پايان مي بردم.ماه پاياني فصل واقعا به بدترين شكل ممكن پيش رفت، پس امسال هدفم صعود در رنكينگ است، بله، قهرماني در گرنداسلم.هركس كه بازي هاي بيشتري را ببرد مي تواند در پايان فصل در اين موقعيت قرار بگيرد ولي در پايان اين كار را انجام ندادم.من بازل و لندن را به دليل مصدوميت از دست دادم، پس اگر در آن دو تورنومنت شركت مي كردم مطمئنم كه سال را در رتبه ي بالاتري به پايان مي بردم.”
ماري اضافه كرد كه در اين نقطه ساكن نخواهد ماند كه هيچ گرنداسلمي نبرد و گفت:”يك روز اتفاق خواهد افتاد، با حضور كسي مانند لندل در كنارم.مردم زيادي در ابتداي دوران بازيش او را بازيكني بدون پشتوانه خواندند ولي او به يكي از بهترين بازيكنان تاريخ تبديل شد، پس در اين باره خيلي نگران نيستم. ”
پس از قهرماني در بريزبين، بازيكن تندمزاج اسكاتلندي به London Times گفته كه نياز دارد كه خودش را در زمين بهتر معرفي كند.
ماري:”خيلي از آن ها(انتقادهايي كه از او شده) عادلانه بوده اند.اين چيزيست كه در آن بهتر خواهم شد.نكته خوب اينست كه درباره رفتارم است و چيز خيلي مشخصي در بازيم نيست.اين بايد بهبود يابد.ولي در هيچ قسمتي از فصل گذشته نديدم كه نواك در يك بازي ساكت باشد و چيزي نگويد.من او را ديدم كه در زمين عصباني شد و بازي را برد.بعضي وقت ها مثل اين بود كه براي بردن ست تلاش نمي كرد ولي به بازي باز مي گشت.اينكه شما قبل از شروع امتياز بعدي ذهن خود را آرام كرده باشيد مهم است.”

ویرایش توسط Nima93 : 01-10-2012 در ساعت 12:58 AM دلیل: اضافه كردن صحبت هاي ويليامز
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: