01-09-2012, 02:12 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
حضور ونوس در ملبورن كماكان نامشخص
ونوس ويليامز هنوز تصميم قطعي براي شركت يا عدم شركت در مسابقات آزاد استراليا نگرفته است.ويليامز قبلا از تورنومنت اين هفته در اوكلند انصراف داده بود.بازيكن 31 ساله از دور دوم آزاد آمريكا سال گذشته تا به حال در هيچ بازي رسمي شركت نكرده است.پس از آن مشخص شد كه او به نوعي بيماري ضعف ايمني در بدن به نام سندرم شوگرن مبتلاست.ويليامز تصميم نهايي را در چند روز آينده خواهد گرفت.
ماري:3 نفر بزرگ براي استراليا آماده خواهند بود.
اندي ماري انتظار دارد كه فدرر، نادال و جوكويچ كه ملقب به 3 نفر بزرگ هستند براي رقابت هاي آزاد استراليا آماده باشند.راجر فدرر مصدوميت كمر دارد، شانه رافائل نادال كمي برايش مشكل ساز شده و نواك جوكويچ هم در اواخر فصل گذشته مشكل مشابه نادال را داشت.
ماري:”قبل از آزاد آمريكا، رافا خوب بازي نمي كرد، راجر درد شانه داشت و نواك خوب بازي نمي كرد.ولي هميشه بازيكنان يكساني در نيمه نهايي و فينال گرنداسلم ها هستند.راجر قطعا خوب خواهد شد، مثل نواك بعد از آمريكا.خيلي از اوقات شما مي توانيد پيشگيري و احتياط كنيد، دو هفته قبل از گرنداسلم، اين عاديست.رافا معمولا در هفته ابتدايي فصل خوب بازي نمي كند.همه آن ها در استراليا بهترين تنيسشان را بازي خواهند كرد چون جاييست كه براي انجام اين كار برنامه ريزي كرده اند.من هم از آن ها متفاوت نيستم.”
ماري كه به تازگي ايوان لندل را به عنوان مربي به خدمت گرفته، اضافه كرد:”من سال به سال پيش مي روم.تجربه بيشتري دارم.به نظرم چند قسمت بازيم را بهبود بخشيده ام.بازهم ممكن است خيلي خوب بازي كنم ولي در دور دوم يا سوم شكست بخورم، گاهي اوقات تنيس اينگونه است.همينطور مي توانم خيلي خوب بازي كنم و قهرمان شوم.اگر كسي خيلي خوب بازي كند، مي تواند مرا شكست دهد.اگر مانند هفته گذشته بازي كنم، به خودم شانس مي دهم.”
دل پوترو:جوكويچ از عقب مورد هدف قرار گرفته
خوان مارتين دل پوترو به خبرنگاران حاضر در سيدني گفت كه مرد شماره 1 تنيس، نواك جوكويچ از سوي حريفانش مورد هدف قرار گرفته شده است.
دل پوترو:”به نظرم راجر و رافا به سختي در تعقيب نواك خواهند بود تا نگذارند فصل گذشته تكرار شود.تكرار كاري كه نواك انجام داد برايش خيلي سخت است.به نظرم اگر بازيكن ديگري بخواهد اين كار را انجام دهد، راجر، رافا يا نواك خواهد بود.”
دل پوترو كه در مسابقات اين هفته سيدني سيد اول خواهد بود، گفت كه پس از تعطيلات كوتاه بين فصل حس خوبي دارد.بازيكن آرژانتيني دو بازي نزديك را به نادال و فرر در فينال جام ديويس واگذار كرده بود.
او ادامه داد:”اگر سالم بمانم، به نظرم شانس زيادي براي كسب بردهاي زياد در اين فصل دارم.مصدوميت هاي كمر و مچ از بين رفته اند.من دوباره به 10 نفر برتر نزديك شده ام و مي خواهم آنجا در كنار نامداران تنيس قرار بگيرم.من هدف هاي زيادي در اين فصل دارم.مي خواهم مانند آن سال هاي خوب گذشته بازي كنم.”
ايوانويچ عقيده دارد كه شانسش در ملبورن خوب است.
با وجود دو شكست در سه بازي نخست فصل، شماره 1 پيشين تنيس زنان، آنا ايوانويچ باور دارد كه هنوز شانس قهرماني در آزاد استراليا را دارد.ايوانويچ كه در فصل 2008 به فبنال اين مسابقات رسيد و به ماريا شاراپوا باخت، امروز و در دور اول تورنومنت سيدني بازي را 7-6(5), 6-2 به لوسي سافاروا واگذار كرد.
او گفت:”به نظرم هنوز بازيم خوب است، من شكست خوردم ولي اين به من زمان مي دهد تا به ملبورن بروم و بر روي چند چيز مختلف كار كنم.تعطيلات خوبي داشتم و مي خواهم سعي كنم آن را ادامه دهم.خيلي خوب است كه خيلي زود نتيجه دلخواه را بگيري ولي اين فرايند گاهي اوقات زمان مي برد.”
ووزنياكي:واگذار كردن رنكينگ 1 به كويتوا برايم مهم نيست.
نفر اول تنيس زنان،كارولين ووزنياكي مي گويد كه مي داند پترا كويتوا با قهرماني در تورنومنت اين هفته سيدني مي تواند رنكينگ 1 را از او بگيرد.
او به خبرنگاران گفت:”خيلي مهم نيست، صادقانه مي گويم، به اين موضوع فكر نمي كنم.من بهترين كار ممكن را انجام مي دهم و آن تنيس بازي كردن است.من از موقعيتي كه دارم لذت مي برم.هردو ما از چيزهاي خاصي در جواني لذت برده ايم.پترا در ويمبلدون قهرمان شده و من براي 64 هفته در صدر رنكينگ بود ام و به نظرم اين يك موفقيت بزرگ است.رسيدن به اين رنكينگ هميشه يك روياست و من به تمركز بر روي بازيم ادامه خواهم داد.اين همه چيز در اين باره است.”
تنيسور مرد هموطن كويتوا، توماس برديچ، باور دارد كه اين اتفاق به زودي خواهد افتاد:”به نظرم او به زودي به رنك 1 مي رسد.به نظرم سطح بازيش خيلي بالاست...و فقط يك گام خيلي خيلي كوچك با آن فاصله دارد.”
كوئري از جوكويچ الهام گرفته است.
سم كوئري كه در اواخر ماه سپتامبر گذشته پس از مصدوميت آرنج به مسابقات بازگشت و در حال حاضر در رتبه 93 رنكينگ قرار دارد، به نشريه New Zealand Herald گفت كه از نفر اول تنيس مردان، نواك جوكويچ الهام گرفته است.
كوئري:”او باورنكردني بوده، اينكه بازيكني را ببينيد كه چنين كاري را انجام دهد[قهرماني در سه گرنداسلم يك فصل] به شما اعتماد به نفس مي دهد.مي خواهم ار او تقليد كنم، حتي اگر در سطح بازي او نباشم.مي خواهم به بازي هجومي با استفاده از سرويس و ريترن هاي ريسكي ادامه دهم.بر روي ضربه خاصي تمرين نمي كنم، بلكه نحوه بازيم را تغيير مي دهم.”
|
|
|