01-08-2012, 02:26 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
مربي:كلايسترز براي استراليا آماده خواهد بود.
مصدوميت كيم كلايسترز در بريزبين كشيدگي ران تشخيص داده شده و بنابراين او قادر خواهد بود در مسابقات آزاد استراليا حاضر شود.اين را مربيش كارل مِس(Carl Maes) به نشريه The Age گفت.مدافع عنوان قهرماني اولين گرنداسلم فصل،در ابتداي ست دوم مسابقه نيمه نهايي بريزبين برابر دنيلا هانتوكوا به خاطر مصدوميت كناره گيري كرد.
مس گفت:”كيم براي چند روز استراحت خواهد كرد و مداواي متمركز دريافت خواهد كرد و شركت كردنش در ملبورن در خطر نيست.”
فيش و ديميتروف توسط سرداور از هم جدا شدند.
ماردي فيش و گريگور ديميتروف در حال صحبت با سرداور مسابقات جام هاپمن
ماردي فيش آمريكايي و گريگور ديميتروف بلغاري پس از درگيري در يكي از وقت هاي استراحت بازيشان در جام هاپمن،توسط سرداور مسابقات از هم جدا شدند.به گزارش Reuters، اين دو در طول مسابقه انفرادي و مختلط دوبل كه در نهايت بلغارستان 2-1 پيروز شد به هم توهين كردند.
ديميتروف در يك بازي يك طرفه 6-2, 6-1 فيش را شكست داد و در ادامه با همراهي پيرونكوا، زوج فيش و متك سندز را در مسابقه مختلط مغلوب كرد.گفته شده كه در خلال مسابقه مختلط، فيش با توپ به ديميتروف ضربه زده و در تعويض زمين بعدي و در حالي كه ديميتروف نشسته بوده،به سمت صندلي او رفته.سرداور مسابقه مجبور به جدا كردن آن ها شده.هنوز مشخص نيست كه فيش به چه دليل ناراحت بوده.همچنين فيش در طول مسابقه هم به دليل پرتاب آب دهان به سمت طرفداران بلغاري از داور اخطار گرفت.
ديميتروف به خبرنگاران گفت:”اگر كار اشتباهي انجام داده ام،متاسفم.من در رختكن هم مجددا از او عذرخواهي خواهم كرد ولي نمي خواهم بيشتر ازين حرفي بزنم.”
در يكي از اظهار نظرها در اين باره،پت كش، تنيس باز سابق استراليايي و يكي از گزارشگران مسابقات گفته كه غرور فيش باعث اين رفتارش شده.
كش گفت:”شما اين اتفاق را خيلي نمي بينيد،رخ به رخ شدن در زمين تنيس.ماردي به وضوح اين هفته در سطح خوب بازيش نبود،او خيلي بد بازي كرد و توسط بازيكن جوان تر درهم كوبيده شد.
در ميان صحبت هايشان من توانستم لب خواني كنم.دقيقا نمي دانم چه اتفاقي افتاد ولي به نظر مي رسيد كه گريگور به ماردي مي گفت:’من چه كار اشتباهي كردم؟من كاري نكرده ام.من فقط سعي مي كنم كمي از بازي لذت ببرم و تو به من حمله مي كني،براي چه؟’”
فيش بعد از مسابقه صحبتي نكرد و حتي در توييتر خود توضيحي نداد.در جواب يك روزنامه نگار كه اطلاعات بيشتري از او خواسته بود،فيش گفت:”هيچ چيز خاصي وجود ندارد،او يك استعداد عاليست و در آينده بازيكن خوبي خواهد شد.”
دل پوترو در مقابل آلمان غايب خواهد بود.
به گزارشLa Nacion reports، خوان مارتين دل پوترو تصميم گرفته كه در مسابقه دور اول جام ديويس در برابر آلمان حاضر نشود.اين مسابقات بر روي خاك رس داخل سالن برگزار مي شود.
مربي دل پوترو،فرانكو داوين(Franco Davin) گفته كه تصميم آن ها بر اساس زمان بندي مسابقات سال بوده و او نمي خواهد كه بازيكن آرژانتيني خيلي سريع بين سطح هارد ملبورن به خاك داخل سالن آلمان و مجددا به زمين هاي هارد داخل سالن اروپا انتقال پيدا كند.داوين گفت:”اين تصميم سختي بود ولي ما چيزهاي زيادي را در نظر گرفتيم.آلمان سطح كندي را براي بازي انتخاب كرده كه براي خوان مشكل است.مربي جام ديويس آلمان در فينال سويا حاضر بود و به خوبي اين نكته را دريافت.وضعيت جسماني خوان بنياديست.اينكه يك روز بر روي خاك بازي كند و روز بعد بر روي سيمان ريسك زيادي به همراه خواهد داشت،مهم تر اينكه پس از آن 7 هفته پياپي بازي خواهد كرد،از روتردام تا ميامي.”
چيليچ از آزاد استراليا كنار كشيد.
مارين چيليچ كروات به دليل مصدوميت زانو از مسابقات آزاد استراليا كنار كشيد.مدير مسابقات گفت:”لحظاتي پيش از چيليچ شنيدم كه در تورنومنت حاضر نخواهد شد چون مصدوميت زانويش هنوز كامل بهبود نيافته است.”
|
|
|