نمایش پست تنها
قدیمی 01-05-2012, 12:08 PM   #215
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

شاراپوا سهميه وايلد كارد تورنومنت هوبارت را قبول نكرد.

به گزارشTENNIS.com،ماريا شاراپوا از سهميه وايلد كارد براي شركت در تورنومنت هفته آينده هوبارت استراليا استفاده نخواهد كرد.او از رقابت هاي اين هفته بريزبين به دليل آسيب ديدگي مچ پاي چپ كه از فصل قبل و در توكيو برايش مشكل ساز شده كنار كشيد.شاراپوا در ملبورن و در حال تمرين براي شركت در مسابقات آزاد استراليا،اولين گرنداسلم فصل جديد است،جايي كه در سال 2008 به عنوان قهرماني دست يافت.

نادال نگراني ها درباره مصدوميتش را كم كرد.

رافائل نادال گفت كه به نظر مي رسد شانه آسيب ديده اش در حال بهبودي است.او گفت:”شانه من خوب است،در ابتداي تمرين كمي مشكل حس كردم ولي پس از 3-4 دقيقه،وقتي كه بدنم گرم شد،احساس كردم كه در وضعيت خوبيست.شانه ام به روزهايي مانند امروز نياز دارد تا قدرتش را به دست آورد.”

سرنا اميدوار،ولي نامطمئن براي شركت در استراليا

سرنا ويليامز كه از تورنومنت بريزبين به دليل پيچ خوردگي مچ پا كنار كشيد،شركت كردنش در آزاد استراليا را نامعلوم دانست.
سرنا گفت:”من به بيمارستان رفتم و مشخص شد كه مچ پاي چپم پيخ خورده و نبايد با آن بازي كنم.من چند روز استراحت خواهم كرد،نه براي مدت طولاني و خواهم ديد كه چگونه پيش مي رود.من هنوز به شركت در آزاد استراليا اميدورام.اين يك پايان غير منتظره در اين تورنومنت بود.”
سرنا كه در مسابقه خود مقابل بويانا يوانوفسكي مصدوم شد،اعتراف كرد كه:“من از يك آتل براي زانويم استفاده مي كردم كه امروز آن را نپوشيدم.”

كورت:ووزنياكي در سال 2012 گرنداسلم مي برد.

مارگارت كورت،اسطوره سابق تنيس زنان استراليا و قهرمان 23 دوره مسابقات گرنداسلم،مي گويد كه كارولين ووزنياكي به ناكامي هايش در گرنداسلم ها پايان خواهد داد.
كورت:”من به كارولين مي گويم،اگر تو مي تواني آن ها را در ديگر تورنومنت ها شكست دهي،دليلي وجود ندارد كه نتواني در گرنداسلم ها اين كار را كني.به نظرم شما كمي به اين فكر مي افتيد كه’من تا به حال گرنداسلم نبرده ام’ولي ذهن يك ميدان جنگ است و او بايد اين افكار منفي را كنار بگذارد.او نبايد به شكست هاي گذشته فكر كند.او تمام اين بازيكنان را شكست داده و فكر مي كنم كه مي تواند امسال موفق شود.اگر به قهرمانان 4 گرنداسلم فصل گذشته نگاه كنيد،مي بينيد كه 4 بازيكن مختلف بوده اند و به اين معنيست كه هر بازيكن برتري قادر به قهرمانيست.”
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: