نمایش پست تنها
قدیمی 01-04-2012, 12:40 AM   #214
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

فدرر:درد و رنج مي تواند براي بازي خوب باشد.

راجر فدرر مي گويد كه ياد گرفتن روش مقابله با مصدوميت و شكست،بخش لازم در فرايند يادگيري و پيشرفت يك بازيكن است.
فدرر:”من هيچ وقت در مواقعي مثل اين نگران نشده ام كه نمي توانم براي يك فصل كامل دوام بياورم،چون به نظرم درست و دقيق برنامه ريزي مي كنم،پس من انتظارات خودم را مديريت مي كنم.گاهي اوقات شما از لحظات سخت عبور مي كنيد.اين هم يك قسمت از يك بازيكن خوب است كه بتواند به آن توجه نكند و بازي خود را انجام دهد.من به شما قول مي دهم كه سختي هاي زيادي در دوران بازي خود داشته ام ولي با اين وجود به بازي كردن ادامه دادم.”
نفر سوم رده بندي تنيس مردان اضافه كرد كه قهرماني در سه تورنومنت پياپي در پايان فصل گذشته مهم بوده.
فدرر:”به مقداري سازگاري و تنظيم نياز است،ولي شما قطعا مي توانيد از اعتماد به نفس فصل گذشته استفاده كنيد و راه خود را ادامه دهيد چون در شرايط ذهني خوبي هستيد.شما باور داريد كه همه كارها را درست در زمين انجام مي دهيد.شما به خود شك نداريد.بعضي اوقات اعتماد به نفس بخش عظيمي از زندگي ما به عنوان بازيكن تنيس است.من براي يك فصل خوب آماده ام.”

لندل:مربي گري ماري،مثل فيلم 'Groundhog Day' است.

ايوان لندل به نشريه Scotsman گفته كه مي داند چگونه بايد به اندي ماري كمك كند تا در گرنداسلم قهرمان شود.لندل از شروع اين هفته به عنوان مربي جدبد ماري كار مي كند.
لندل كه خود در 5 فينال اولش در گرنداسلم ها شكست خورد تا بالاخره توانست قهرمان شود،گفت:”اين براي من مانند فيلم Groundhog Day' است،من قبلا در اين موقعيت بوده ام.من همين بازيكن بودم،كسي كه به كمك نياز داشت،شرايط دقيقا مانند قبل زماني است كه توني روش را به عنوان مربي انتخاب كردم.پس از آن،دوران بازي من تغيير كرد.چه چيزي مرا درباره اين همكاري هيجان زده مي كند؟بيش از هر چيز،اينكه بهترين زوج براي همكاري هستيم.”

لي:من وقتي براي تلف كردن ندارم.

قهرمان مسابقات رولندگاروس،لي نا كه در نيمه دوم فصل 2011 نتايج خوبي كسب نكرد،مي گويد كه بايد در اواخر دوران بازيش بيشتر تمركز كند.
لي:”من ديگر جوان نيستم و وقتي براي تلف كردن ندارم.من بايد بر روي هر ثانيه از هر تورنومنتي كه بازي مي كنم تمركز كنم تا بهترين استفاده را از زمان باقي مانده بكنم.به همين خاطر بود كه در مونيخ[براي يك ماه تمرين] ماندم...تا بدنم را سالم و قوي كنم.كار سختي بود،6 ساعت تمرين روزانه،2-3 ساعت در زمين تنيس ولي بيشتر تمرين بدنسازي بود چون مي خواستم در طول تمام فصل سالم باشم.من در گذشته مصدوميت زانو و كمر داشته ام و نمي خواهم كه باز به سراغم بيايند.در حال حاضر بدنم در شرايط خوبي است و نمي توانم بگويم كه چند سال طول مي كشد تا بازنشسته شوم.حالا مي توانم فكر كنم كه به خوبي نيمه اول فصل 2011 بازي كنم يا حتي شايد در 2012 بهتر هم بازي كردم.”
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: