نمایش پست تنها
قدیمی 01-03-2012, 02:27 AM   #213
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

نادال وزن راكتش را اضافه كرد.

رافائل نادال راكت خود را به نوع سنگين تر تغيير داده تا بتواند سرعت سرويس هايش را بيشتر كند.به نظر مي رسد كه او هنوز با راكت فصل قبل خود(Babolat AeroPro Drive)بازي مي كند.در گذشته چند بازيكن برتر ديگر پس از اينكه قوي تر و مسن تر شدند از راكت هاي سنگين تر استفاده كرده اند.
نادال در جمع خبرنگاران:”من مجبور بودم كه اين تغيير را انجام دهم حتي اگر در ابتدا بهتر نشوم.ما اين تصميم را گرفتيم تا در آينده به من كمك كند.احتمالا در ابتدا كمي به بازيم لطمه مي زند.آيا اينكه در ابتداي فصل اين كار را انجام دادم مخاطره كردن نيست؟بله ولي بازهم بهترين زمان ممكن براي تغيير است.اگر حالا نه،پس چه موقع؟”

فدرر به دنبال برتري زود هنگام در فصل جديد.

فدرر در كنفرانس مطبوعاتي قبل از آغاز مسابقات دوحه

راجر فدرر كه فصل جديد را اين هفته و در دوحه آغاز مي كند،مي گويد كه دو ماه ابتدايي فصل 2012 برايش حياتي خواهد بود.فدرر در مسابقات دوحه 2011 قهرمان شد و پس از آن به نيمه نهايي مسابقات آزاد استراليا رسيد و از نواك جوكويچ شكست خورد.
فدرر:”من واقعا اميدوارم كه از همين ابتداي فصل راه خود را پيدا كنم تا بتوانم در ادامه فصل موفق باشم مخصوصا در طول مسابقات رولندگاروس،ويمبلدون،المپيك و آزاد آمريكا كه به تلاش بيشتري نياز است.اين چند تورنومنت مهم ترين قسمت فصل خواهند بود.”

كويتوا،نزديك به صدر رنكينگ ولي دور از حواشي آن.

شماره 2 رنكينگ زنان،پترا كويتوا،تلاش مي كند تا كمتر درباره شانس خود براي كسب رتبه اول رنكينگ صحبت كند.كويتوا فقط 115 امتياز با ووزنياكي صدرنشين فاصله دارد و تا پايان مسابقات آزاد استراليا(جايي كه سال گذشته به ¼ نهايي آن رسيد)بايد از 880 امتياز دفاع كند.بازيكن اهل جمهوري چك،سال گذشته در مسابقات بريزبين قهرمان شد ولي امسال به جاي دفاع از عنوان قهرمانيش،تصميم گرفت كه در مسابقات نمايشي جام هاپمن شركت كند.
ووزنياكي كه به نيمه نهايي استراليا در سال گذشته رسيد،بايد از 900 امتياز در ملبورن دفاع كند.او هم مانند كويتوا در جام هاپمن شركت كرده ولي هردو آن ها در تورنومنت هفته آينده در سيدني شركت خواهند كرد،جايي كه اگر كويتوا قهرمان شود،رنكينگ 1 را برايش به ارمغان مي آورد.
كويتوا:”كارولين عالي بازي مي كند و قطعا مي تواند در چند گرنداسلم قهرمان شود.به نظرم در حال حاضر راه بازيكنان زن براي صعود به رتبه هاي بالاتر باز است.سال گذشته چهار قهرمان مختلف در چهار گرنداسلم داشتيم،پس به نظرم فقط به من بستگي ندارد بلكه به همه.اين ديوانه كننده است كه باز اين سوال پرسيده شود[درباره كسب رتبه 1 رنكينگ] و مي دانم كه اين موضوع براي شما مهم است ولي براي من خيلي تفاوتي نمي كند و فقط مي خواهم در زمين بازي كنم و لذت ببرم.”

سرنا:اين روزها عاشق تنيس نيستم.

بعد از انجام اولين مسابقه اش پس از قينال گرنداسلم آمريكا در سال گذشته،سرنا ويليامز به خبرنگاران حاضر در بريزبين گفت كه اين روزها تنيس برايش جذابيتي ندارد.
ويليامز:”منظورم اينست كه اين روزها عاشق تنيس نيستم،ولي الآن اينجا هستم و نمي توانم بدون آن زندگي كنم.پس هنوز هستم و به اين زودي هم جايي نمي روم.اين بدين معني نيست كه عشق به تنيس را از دست داده ام،در واقع هيچ وقت به ورزش علاقه مند نبوده ام و هيچ وقت هم نفهميدم كه چگونه شد كه ورزشكار شدم.من از تمرين كردم خوشم نمي آيد،به هر كاري كه به تلاش بدني هم مربوط شود علاقه ندارم.”
پدر و مربي سرنا،ريچارد،از زماني كه سرنا به مهد كودك مي رفت به او تنيس آموخت.او چندين تفريح و سرگرمي خارج از زمين تنيس مانند مُد،بازيگري و داشتن قسمت كوچكي از سهام تيم فوتبال آمريكايي Miami Dolphins دارد.قهرمان 13 دوره مسابقات گرنداسلم اضافه كرد كه به دليل خستگي طول تابستان،تصميم به كناره گيري از مسابقات پاييز فصل قبل كرد.
سرنا:”صادقانه صحبت مي كنم،منظورم اينست كه آسيا خيلي دور است و من خسته بودم.”
او اضافه كرد كه خواهر بزرگترش ونوس،كه مدتيست از بيماري رنج مي كشد در حال بهبودي است.حضور ونوس در مسابقات آزاد استراليا در ابهام است.”او بهتر شده،در واقع خيلي بهتر از گذشته شده.”
سرنا كه نتوانست از قهرمانيش در گرنداسلم استراليا در سال گذشته دفاع كند،گفت كه هنوز انگيزه دارد ولي امسال در تورنومنت هاي زيادي شركت نخواهد كرد.”به نظرم مهم ترين قسمت بازيم انگيزه است،نه مهارت يا چيز ديگر.تا وقتي كه انگيزه وجود داشته باشد،همه چيز به خوبي پيش مي رود.من در تورنومنت هاي زيادي شركت نمي كنم.فقط مي خواهم به كارهاي ديگر بپردازم و به نظرم اين به بالا رفتن انگيزه ام كمك مي كند.”
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: