01-02-2012, 01:16 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
روش از تصميم ماري براي استخدام لندل تمجيد كرد.
توني روش،مربي سابق ايوان لندل
اندي ماري مي گويد كه ايوان لندل فرد مناسب براي هدايتش به سوي اولين عنوان گرنداسلم است.ماري روز شنبه اين مربي چك-آمريكايي را كه خود قبل از كسب اولين قهرماني گرنداسلمش در 5 فينال ناكام مانده بود استخدام كرد.ماري:”به نظرم اودر خيلي از موقعيت هايي كه من بوده ام،قرار داشته.پس مطمئنم از نظر روحي مي تواند به من كمك كند.”
ولي ماري گفت اين واقعيت كه لندل در گرنداسلم قهرمان شده در انتخابش تاثيري نداشته.
ماري:”توني نادال(مربي رافائل نادال)هرگز در گرنداسلم قهرمان نشد،پاول آناكن(مربي فدرر)و مارين وايدا(مربي جوكويچ)هم همينطور.پس به نظرم ربطي ندارد و تفاوتي هم ايجاد نمي كند.من با او درباره خيلي از بازيكنان برتر و نحوه شكست آن ها و نقاط ضعف و قوتشان و نحوه استفاده ازين نكات صحبت كردم و راضي هستم،پس مطمئنم از نظر فني هم به من كمك مي كند.او يكي از موفق ترين بازيكنان تاريخ است و بنابراين واضح است كه دانش و اطلاعات بالايي براي انتقال به من دارد.”
مربي استراليايي،توني روش(Tony Roche)كه قبلا لندل را در طول دوران بازيش هدايت كرده،به خبرنگاران گفت كه انتخاب ماري خيلي خوب بوده:”بايد بگويم كه اقدام اندي خيلي خوب بود،يك اقدام ويژه و خوب.هركسي كه ايوان را مي شناسد مي تواند به شما بگويد كه او چقدر مي تواند به اندي كمك كند.بازيكنان كمي در طول دوران بازيشان به سرسختي ايوان تمرين كرده و حرفه اي بوده اند.تمام چيزهايي كه حرفه بازيگريش بر اساس آن ها بوده،مثل تلاش سخت و دقت و وسواس در آمادگي و اجرا و توانايي تمركز براي ساعت هاي طولاني،به اندي منتقل خواهد شد.ايوان هميشه به دنبال برتري بود،حتي در كوچكترين مسائل،و الآن اين كار را براي اندي انجام مي دهد.”
سرنا به خاطر اتفاقات يو اس اپن پشيمان نيست.
سرنا ويليامز اين هفته در بريزبين براي اولين بار پس از شكست در برابر سامانتا استوزر در فينال آزاد آمريكا به ميدان مي رود.در جريان مسابقه فينال آزاد آمريكا،سرنا به خاطر نحوه قضاوت سرداور مسابقه به او توهين كرد و وي را “كينه اي” و “غيرجذاب از درون”خواند.
در بريزبين،سرنا به خبرنگاران گفت كه اين حادثه بيش از حد بزرگ شده:”صادقانه فكر مي كنم كه خيلي آرام صحبت كردم و لفظ بدي هم به كار نبردم.پس قصد ندارم كه توجيه كنم و حرف هايي مثل اين بزنم كه وقتي احساساتي مي شوي اين اتفاق پيش مي آيد و من بازيكن و آدم احساساتي هستم،اوه خداي من!ولي آره،اينگونه بود.خيلي خوب بود...من هميشه مثل خودم خواهم بود و اين بدان معنيست كه 200 درصد تلاشم را مي كنم و عاشق اين هستم و به نظرم مردم مي توانند به اين واقعيت كه من همه چيزم را در بازي قرار مي دهم احترام بگذارند.”
ويليامز كه به دليل مصدوميت نتوانست از عنوان قهرمانيش در آزاد استراليا 2011 دفاع كند،اضافه كرد:”هدف امسال من رفتن به جاهايي است كه قبلا نرفته ام”و گفت كه با آمادگي بدني بالايي پا به فصل جديد گذاشته.”معمولا من خيلي روي فرم باقي نمي مانم ولي امسال تصميم گرفتم كه در تعطيلات كمي بيشتر فرم خود را حفظ كنم و به همين خاطر نيازي به كار زياد براي بازگشت به مسابقات نداشتم.”
لي:عكس گرفتن زياد بر بازيم تاثير گذاشته.
لي نا،قهرمان مسابقات رولندگاروس،اعتراف كرد كه چهره جديد و مشهور او پس از قهرماني در پاريس،بر بازيش تاثير گذاشته.لي:”بعد از مسابقات آزاد فرانسه زندگي من تغيير كرد.اگر به جايي براي شركت در تورنومنت بروم،مردم بيشتري مرا مي شناسند.من فقط بر روي عكس گرفتن[با مردم]تمركز مي كنم.بعد از يك قهرماني مهم،به دست آوردن تمركز خيلي سخت است.عكس گرفتن هاي خيلي زياد...[ولي]تعطيلات خوبي در مونيخ داشتم و آماده بازگشت هستم.”
لي بعد از اولين قهرماني گرنداسلم،فقط 7 بازي از 16 بازي خود را با پيروزي به پايان برد و از مربيش مايكل مورتِنسِن(Michael Mortenson)جدا شد.همسرش،جيانگ شان(Jiang Shan)،مجددا به عنوان مربي اصليش با او كار مي كند.لي مي گويد كه آن ها در طول جلسات تمرين باهم مشاجره مي كنند.
“اين بد است،ما هميشه دعوا مي كنيم.خيلي سخت است،او هميشه به من مي گويد’پاهايت را تكان بده،پاهايت را تكان بده!’ و من با خود فكر مي كنم’چرا سر من داد مي كشي؟’ لي به شوخي گفت كه فقط روزي 2 ساعت به حرف هاي همسرش گوش مي دهد.”من به او گفته ام،’وقتي در زمين هستم،به حرفايت گوش مي دهم.وقتي از زمين خارج مي شويم،تو بايد به من گوش دهي.’”
|
|
|