12-14-2011, 12:56 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
جوكويچ و كويتوا به عنوان قهرمانان سال ITF معرفي شدند.
نواك جوكويچ از صربستان و پترا كويتوا از جمهوري چك به عنوان قهرمانان ITF در فصل 2011 برگزيده شدند.هر دو آن ها براي اولين بار اين جايزه را كسب مي كنند.
جوكويچ در مسابقات آزاد استراليا،ويمبلدون و آزاد آمريكا قهرمان شد و فصل را با رنكينگ 1 و ركورد 70 برد و 6 شكست به پايان رساند.جوكويچ اولين بازيكني به جز راجر فدرر و رافائل نادال است كه از سال 2003 به بعد اين جايزه را كسب مي كند.به گفته خودش”از زمان پيروزي در فينال جام ديويس سال گذشته،اين 12 ماه براي من عالي بود.”
كويتوا 21 ساله،در ويمبلدون قهرمان شد وجمهوري چك را در راه رسيدن به قهرماني در فد كاپ ياري كرد و سال موفق خود را در رتبه دوم رنكينگ به پايان برد.
چيليچ از چناي انصراف داد،حضورش در ملبورن قطعي نيست.
قهرمان دو دوره مسابقات تنيس چناي هند،مارين چيليچ،از شركت در اين تورنومنت انصراف داد و حضورش در مسابقات آزاد استراليا در هاله اي از ابهام قرار دارد.چيليچ از ناحيه زردپي زانو مصدوم است.او در پاييز گذشته به فينال تورنومنت پكن رسيد و در سن پترزبورگ قهرمان شد.
توميك به خاطر تخلف رانندگي مورد بازجويي قرار مي گيرد.
برنارد توميك،از طرف پليس استراليا به خاطر سوءاستفاده از خودرو خود مورد بازجويي قرار گرفته است.توميك 19 ساله،به خاطر سنش از پلاك محدود استفاده مي كند ولي اجازه دارد كه از خودرو BMW M3 sports خود بين مسيرهايي كه به تمرينات تنيسش مربوط مي شود استفاده كند.
روز سه شنبه و در اعلاميه صادر شده از طرف پليس،توميك به چند مورد تخلف رانندگي و سوءاستفاده از معافيت سرعت در مسيرهاي مشخص متهم شده.
توميك ضمن رد اين اتهامات،اعلام كرده كه قرباني دشمني يك افسر پليس با او شده.
هنمن:راجر مي تواند رنك 1 باشد،گرنداسلم هاي بيشتري ببرد.
تيم هنمن مي گويد كه راجر فدرر مي تواند به رنكينگ 1 باز گردد و ركورد 286 هفته صدرنشيني پيت سمپراس را جا به جا كند.
هنمن:”فكر مي كنم با توجه به رنكينگ متغير،جالب خواهد بود كه ببينيم فدرر به صدر باز مي گردد يا خير؟او فقط 1 هفته با ركورد پيت سمپراس فاصله دارد.من مي دانم كه راجر واقعا مي خواهد اين ركورد را بشكند پس احتمال چنين چيزي وجود دارد.به نظرم او چند گرنداسلم ديگر مي برد،واقعا اينگونه فكر مي كنم.اگر شرايط به نفع راجر باشند،راجر در بهترين فرم خود از هركس ديگري بهتر بازي مي كند.”
هنمن همچنين گفته:”براي من برجسته ترين قسمت فصل 2011،قهرماني فدرر در فينال تور جهاني در لندن بود.من به خاطر عشق به سبك بازي فدرر،هميشه طرفدارش بوده ام.”
|
|
|