نمایش پست تنها
قدیمی 12-13-2011, 01:05 AM   #198
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

برايان ها ركورد مكنرو را شكستند.

باب و مايك برايان در مراسم دريافت جايزه تيم اول رنكينگ دوبل 2011

باب و مايك برايان،ركورد صدرنشيني جان مكنرو در رنكينگ دوبل را شكستند.برادران دوقلو براي 271 هفته در رتبه 1 رنكينگ بوده اند.
مايك برايان در گفتگو با ATPTour.com:”به دست آوردن چنين ركوردي و پشت سر گذاشتن مكنرو،كه ما هميشه از او الگو گرفته ايم،فوق العاده است.اين افتخار در كنار بيشترين تعداد قهرماني در مسابقات دوبل نشان مي دهد كه ما در دوران بازي خود استوار بوده ايم و نخواسته ايم كه رتبه اول را از دست بدهيم.”
باب برايان در جواب اين سوال كه اين افتخار چه جايگاهي در زندگيش دارد:”بعد از ازدواجم،اين در رتبه دوم قرار دارد و به زودي كه در ژانويه دخترم به دنيا بيايد،به رتبه سوم مي رود.”
با 271 هفته صدرنشيني،برايان ها فقط 15 هفته از پيت سمپراس و 14 هفته از راجر فدرر(در رنكينگ انفرادي)كمتر صدرنشين بودند.همچنين برايان ها 75 عنوان قهرماني دارند كه در مقايسه با فدرر(70 قهرماني)و سمپراس(64 قهرماني)بيشتر است.
باب:”سمپراس و فدرر چيزهاي باورنكردني به دست آورده اند.آنچه كه آن ها انجام داده اند چشمگير است.اين افتخاريست كه حتي اينگونه سوالي پرسيده شود و با اين دو اسطوره مقايسه شويم.مسابقات انفرادي و دوبل كاملا متفاوت است،ولي اين خيلي خوب است كه در صدر رنكينگ دوبل باشيد.اين همان كاريست كه ما انجام مي دهيم و همان چيزيست كه به آن عشق مي ورزيم.”

ونوس:انتظار موفقيت بزرگ را ندارم.

ونوس ويليامز در ديداري نمايشي در باربادوس به ويكتوريا آزارنكا 6-4,6-3 باخت.اين چهارمين بازي انفرادي بود كه ويليامز پس از انصراف از مسابقات آزاد آمريكا به دليل بيماري،انجام مي داد.
ونوس در گفتگو با Barbados Advocate:”من از بازي خودم شگفت زده شدم،چون انتظار داشتم خيلي بدتر بازي كنم.عملكردم به من اين اميد را مي دهد كه در مسابقات آزاد استراليا سال بعد شركت كنم.من واقعا اميدوارم كه آمادگي جسماني خود را در 2012 حفظ كنم ولي انتظار ندارم كه نتايج بزرگي كسب كنم.”

كوزنتسوا و هانتوكوا مربيان جديدي استخدام كردند.

اِسوِتلانا كورنتسوا،اُلگا موروزوا(Olga Morozova)را مجددا به عنوان مربيش استخدام كرد.اين خبر را خودش به TENNIS.com اعلام كرد.ابتدا روزنامه نگار بريتانيايي،سايمون كمبرز گفته بود كه كوزنتسوا در دوبي با موروزوا تمرين مي كند.كوزنتسوا گفت كه هنوز مطمئن نيست كه موروزوا به صورت تمام وقت به او كمك خواهد كرد يا خير.
موروزوا در گذشته الِنا دمنتيوا،نوجوانان بريتانيايي و در يك دوره كوتاه،كوزنتسوا را در سال 2008 هدايت كرده بود.كوزنتسوا كه مدام در حال تعويض مربيان خود بوده،اخيرا با مربي تيم فد كاپ روسيه،لاريسا ساوچِنكو(Larisa Savchenko)و هم تيمي پيشين خود،آناستاسيا مِسكينا همكاري كرده.كوزنتسوا 26 ساله اين فصل را در حالي در رتبه 19 به پايان برد كه فقط به يك فينال راه پيدا كرد و از بالاترين رنكينگ خود(رتبه 2 در 2007)فاصله زيادي دارد.
در خبري ديگر،رسانه هاي ايتاليايي خبر داده اند كه دَنيِلا هانتوكوا،مربي ايتاليايي،كلاوديو پيستولِسي(Claudio Pistolesi)را به خدمت گرفته است ولي اين دو فعلا به صورت آزمايشي و در 3 تورنومنت همكاري خواهند كرد.در فصل گذشته،پيستولِسي رابين سودرلينگ را هدايت مي كرد.او همچنين سابقه مربي گري بازيكناني مانند مونيكا سَلِس،همسر سابقش آنا اِسماشنوا،آي سوگياما و داويد سانگوينِتي را در كارنامه خود دارد.
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: