نمایش پست تنها
قدیمی 12-08-2011, 11:22 PM   #197
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

سافين به پارلمان روسيه راه يافت.

مارات سافين

مارات سافين در انتخابات پارلمان روسيه(دوما)برگزيده شد.شماره 1 پيشين تنيس مردان يكي از اعضاي حزب نخست وزير ولاديمير پوتين است و به عنوان نماينده منطقه Nyzhny Novgorod كه در 300 مايلي مسكو قرار دارد حاضر خواهد بود.
سافين در گفتگو با سايت رسمي تور قهرمانان:”زندگي من در حال تغيير بوده.ناگهان در موقعيت هايي قرار مي گرفتم كه بايد تصميمات بسيار مهمي مي گرفتم.از چيزهاي كوچك شروع شد و به موضوعات بزرگ تر رسيد.من مي توانم بروم و در چند تبليغ حاضر شوم و تظاهر كنم كه آدم معروفي هستم،ولي من اينگونه نيستم.من هيچ وقت اين كار را دوست نداشته ام و انجام نداده ام.من چند ماه در اين باره فكر كردم و ترديد داشتم ولي الان ديگر مطمئن هستم.”
سافين تشابهات بين يك سياستمدار و تنيس باز حرفه اي را توضيح داد.
سافين:”من در موقعيت كاملا متفاوتي قرار گرفته ام ولي اين دو چيز يك نقطه مشترك دارند و آن نياز به داشتن شخصيت است.شما بايد قوي باشيد و بدانيد كه به چه راهي قدم مي گذاريد،چه چيزي مي خواهيد و از چه چيزهايي مي توانيد گذشت كنيد.من در چند سال آينده سخت كار خواهم كرد،هرروز در يك دفتر و در لباس رسمي.روزهاي خوب و بدي هم خواهم داشت و مانند جنگيدن در زمين تنيس در اينجا هم بايد بجنگم.خيلي پيچيده خواهد بود.”
وزير امور خارجه آمريكا،هيلاري كلينتون،اين انتخابات را پر از تقلب خوانده است.

سودرلينگ از آزاد استراليا انصراف داد.

شماره 5 سابق تنيس مردان،رابين سودرلينگ،در تويير رسمي خود اعلام كرد كه تا ماه ژانويه به تمرينات باز نخواهد گشت و در هيچ تورنومنتي تا ماه فوريه شركت نمي كند و اين بدان معناست كه او از مسابقات آزاد استراليا كناره گيري مي كند.سودرلينگ سوئدي در حال حاضر در رتبه 13 رنكينگ قرار دارد و از تابستان گذشته با بيماري مونونوکلئوز درگير بوده و از ماه جولاي به بعد بازي نكرده است.

جودي ماري،به عنوان كاپيتان تيم فد كاپ بريتانبا انتخاب شد.

اتحاديه تنيس بريتانيا،جودي ماري را به عنوان كاپيتان جديد تيم تنيس فد كاپ برگزيد.
جودي،مادر اندي(نفر چهارم رده بندي تنيس مردان)،بازيكن سابق و مربي تنيس است و خيلي از بازيكنان جوان بريتانيا از جمله دو پسر خود(جيمي و اندي)را هدايت كرده است.او همچنين به ديگر مربيان زن هم كمك خواهد كرد.
ماري:”براي من افتخار بسيار بزرگيست كه اينگونه به كشورم كمك كنم.اين سمت با توجه به استعداد،تجربه و اعتماد به نفس بازيكنان برتر ما يك چالش بزرگ و هيجان انگيز به من مي دهد.”
در حال حاضر بريتانيا يكي از قوي ترين تيم هاي سال هاي اخير خود متشكل از دو بازيكن باتجربه، Elena Baltacha و Anne Keothavong و دو بازيكن جوان Laura Robson و Heather Watson را دارد.بريتانيا يك هفته بعد از مسابقات آزاد استراليا در مرحله گروهي اروپا-آفريقا برابر اسراييل مسابقه مي دهد.
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: