12-03-2011, 12:54 AM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
فدرر اعتقاد دارد كه مي تواند به رنكينگ 1 باز گردد.
تنيس باز شماره 3 جهان،راجر فدرر،در مصاحبه با New York Times اعلام كرده كه علاقه دارد به صدر رنكينگ مردان باز گردد.بازيكن سويسي فقط 1 هفته با شكستن ركورد 286 هفته صدر نشيني پيت سمپراس فاصله دارد.
فدرر:”راه سختي در پيش است ولي چه كسي مي داند؟شايد يك روز من به آنجا برسم.بايد منتظر ماند و ديد.در حال حاضر من به طريقي به آن فكر نمي كنم چون نواك با فصل فوق العاده اش رسيدن به صدر جدول را براي من غيرممكن كرده ولي باز مي بيني كه ناگهان خوب بازي مي كني و 17 بازي پياپيي را مي بري و به همانجايي باز مي گردي كه حداقل حس مي كني كه مي تواني گرنداسلم ببري و درست فكر مي كني،مجددا در موقعيت قرار مي گيري،اين مرا خيلي هيجان زده مي كند.”
فدرر ادامه داد كه احتمالا در مسابقه دور اول جام ديويس 2012مقابل آمريكا حاضر خواهد شد.فدرر از سال 2004 تا كنون هيچ گاه در دور اول مسابقات جام ديويس شركت نكرده است.فدرر:”به نظر مي رسد كه من حضور خواهم يافت،ولي بايد زمان بندي مسابقات سال بعد خود را نهايي كنم.”
ونوس و سرنا براي المپيك برنامه ريزي كرده اند.
سرنا ويليامز مي گويد كه او و خواهرش ونوس به دنبال دفاع از عنوان قهرماني خود در مسابقات دوبل تنيس المپيك هستند.اين دو خواهر پس از كسب مقام قهرماني در سيدني و پكن،به دنبال سومين مدال طلاي خود خواهند بود.روز جمعه سرنا گفت:”ما مدافع عنوان قهرماني هستيم و مي خواهيم ازين عنوان دفاع كنيم و من دليلي نمي بينم كه به دنبال اين هدف نباشيم.”
اين دو بازيكن در المپيك 2004 آتن به دليل مصدوميت زانوي سرنا نتوانستند از عنوان خود دفاع كنند.
آن ها روز شنبه و در يك بازي نمايشي در شهر ميلان به ديدار اسكياوونه و پنتا مي روند.
شاراپوا سالم است و به تمرينات بازگشته.
ماريا شاراپوا در مصاحبه با TENNIS.com اعلام كرده كه دوران مصدوميت مچ پا را كاملا پشت سر گذاشته و مجددا به تمرين مي پردازد.شاراپوا چند هفته آينده را به تمرين در فلوريدا اختصاص مي دهد و پس از آن به بريزبِين استراليا مي رود تا در يكي از اولين تورنومنت هاي فصل 2012 بازي كند.
|
|
|