12-02-2011, 12:53 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
دانلد يانگ مجددا تحت نظر مادرش تمرين مي بيند.
به گزارش TENNIS.com،بعد از پشت سر گذاشتن با موفقيت تور آسيايي تحت نظر مربي USTA،مايك سِل(Mike Sell)،دانلد يانگ تصميم گرفته كه مجددا تحت نظر مادر خود،آيلونا(Ilona)،به تمرين بپردازد.يانگ كه با مسولين USTA در بهار امسال درگير شده بود(بعد ازينكه به او سهميه وايلد كارد براي حضور در مسابقات آزاد فرانسه را ندادند)مجددا همكاري خود را با اين اتحاديه قطع مي كند.او براي اولين بار به دور چهارم يك گرنداسلم رسيد(آزاد آمريكا 2011)و طبق توافقي كه همانجا بين والدين او و مسئول برنامه پيشرفت بازيكنان USTA صورت گرفت،همكاري يانگ با اين اتحاديه مجددا آغاز شد.يانگ درخواست كرد مايك سل(مربي پيشين مونيكا سَلٍِس(Monica Seles)) كه در ابتداي دوران بازيگري يانگ نيز او را هدايت كرده بود اين سمت را مجددا به عهده بگيرد.
در تور آسيايي امسال،يانگ به اولين فينال دوران بازي خود رسيد(در بانكوك و پس از شكست دادن مونفيس)و همچنين با صعود به جدول اصلي،توانست به دور دوم مسابقات شانگهاي نيز صعود كند.
مادر يانگ،آيلونا،مربي حرفه ايست و در آسيا همراه او بود ولي به گفته خودش فقط براي تشويق و نه چيز ديگر.هنوز دليل اين تصميم مشخص نيست ولي يك منبع به TENNIS.com گفته كه پس ازينكه USTA از يانگ درخواست كرده كه به يكي از مراكز تمرين آن ها برود،با مخالفت او مواجه شده است.
بوگومولوف براي روسيه بازي خواهد كرد.
آلكس بوگومولوف جونيور
پس از تاييد فدراسيون بين المللي تنيس،آلكس بوگومولوف جونيور،به جاي آمريكا،براي روسيه بازي خواهد كرد.بوگومولوف در مسكو به دنيا آمده و از سال 2002 به عنوان يك بازيكن آمريكايي در مسابقات حضور داشته ولي هيچ وقت براي تيم جام ديويس آمريكا بازي نكرده است.
بر اساس تصميم كميته جام ديويس،اين تعويض مليت از قوانين سال 2012 فدراسيون پيروي مي كند و بنابراين پس از 3 ماه ازين درخواست،بوگومولوف مي تواند براي روسيه به ميدان بود.روسيه درخواست خود را در ماه اكتوبر ارائه داده و بنابراين بوگومولوف مي تواند در دور اول جام ديويس 2012 در مقابل اتريش بازي كند.در حال حاضر بوگومولوف برترين بازيكن روسيه(با رنك 33 و يك پله بالاتر از نيكولاي داويدنكو)است.
پدر او،آلكس بوگومولوف،يك از مربيان معروف تنيس در زمان اتحاد جماهير شوروي بود و بازيكناني نظير Yevgeny Kafelnikov و Andrei Medvedev را هدايت كرده است.
بوگومولوف در مسكو به دنيا آمد ولي در 9 سالگي به همراه خانواده اش به مكزيك نقل مكان كرد و پس از آن در سال 1992 به فلوريداي آمريكا(محل زندگي فعليش)رفت.بوگومولوف در صورت تاييد فدراسيون جهاني تنيس،مي تواند براي روسيه در المپيك 2012 بازي كند.
ريكاردو سانچز،مربي جديد ووزنياكي
ريكاردو سانچز در حال هدايت يانوكويچ
به گزارش Ekstra Bladet،نفر اول رده بندي تنيس زنان،كارولين ووزنياكي،ريكاردو سانچز(Ricardo Sanchez)را به عنوان مربي جديد خود معرفي كرد.سانچز كه اخيرا يلِنا يانكويچ را هدايت مي كرد،به همراه پدر كارولين،پيتِر،به تنيس باز دانماركي كمك خواهد كرد.
ووزنياكي:”به نظرم همكاري با ريكي ايده خوبي است.ما او را خيلي خوب مي شناسيم و او خيلي از بازي هاي من را از نزديك ديده و براي شكست دادن من تاكتيك هاي متفاوتي را پياده كرده،پس من را به عنوان يك بازيكن خوب مي شناسد.او همچنين بقيه بازيكنان حاضر در تور را خوب مي شناسد.”
گفته شده كه سانچز يك قرارداد 1 ساله با ووزنياكي امضا كرده است.
سانچز:”اين مانند يك روياست كه به واقعيت پيوسته.مانند همان حسي كه پپ گوارديولا پس از قبول هدايت بارسلونا داشته.من بازي هاي زيادي را از كارولين ديدم و او به خاطر شخصيت و تلاشش يكي از بازيكنان محبوب من است.من و پيتر رابطه نزديكي با هم خواهيم داشت.من براي تمام زحماتي كه پيتر براي كارولين كشيده احترام زيادي قائلم.كارولين استعداد خوبي در يادگيري دارد و بدون مصدوميت و با يك برنامه ريزي مناسب،ما به استراليا مي رويم تا قهرمان شويم.”
|
|
|