منزل سونگا در خلال مسابقات فينال تور جهاني مورد سرقت قرار گرفت.
به گزارش روزنامه سويسيLe Matin،منزل بازيكن فرانسوي،جو ويلفرد سونگا در حين مسابقه او با راجر فدرر در ديدار پاياني مسابقات فينال تور جهاني تنيس درلندن مورد دستبرد قرار گرفته است.اين روزنامه از سونگا نقل قول كرده كه”اميدوارست وقتي به منزلش در سويس باز مي گردد هنوز آن جا را بشناسد.”
سونگا از جولاي 2009 در Gingins،روستايي در نزديكي مرز فرانسه زندگي زندگي مي كند.
زنگ خطر وقتي به صدا در آمد كه دوشنبه شب يكي از همسايه ها متوجه شكسته شدن يكي از پنجره ها شد.
جوكويچ در يك فيلم بازي مي كنند.
بر اساس گزارش رسانه هاي بلغارستان،نواك جوكويچ در فيلم(The Expendables 2)يك نقش كوتاه بازي مي كند.اين فيلم ادامه قسمت اول خواهد بود كه در بين پرفروش ترين فيلم هاي 2010
(2010 box-office)حضور داشت و در تابستان 2012 اكران خواهد شد.بازيگراني نظير Jason Statham و Dolph Lundgren در بلغارستان حاضر خواهند شد و كارگردان فيلمSylvester Stallone خواهد بود.
بوپاتي مي گويد كه پيس برنامه جدايي را طراحي كرده
ماهش بوپاتي مي گويد كه اين لياندر پيس بوده كه تصميم به قطع همكاري اين دو بازيكن دوبل گرفته است.بوپاتي در فصل آينده با روهان بوپانا همكاري مي كند و پيس نيز با رادك استپانك هم تيمي خواهد شد.
بوپاتي در مصاحبه با CNN-IBN:”به نظر او ما كمي براي همكاري پير بوديم و براي يك همكاري مداوم مناسب نبوديم.او مي گفت كه تيم ما به يك نفر جوان تر نياز داشت.اين عقيده او بود.نظر لياندر و من متفاوت است ولي من به نظر او احترام مي گذارم.ما حرفه اي هستيم و درنهايت هردو به بازي كردن علاقه داريم و براي بردن تلاش مي كنيم.اين تصميم قطعا بر اساس مشاجره نبود.”
همچنين به گزارشIndian Express،هم تيمي پيشين بوپانا،اعصام الحق قريشي اعلام كرده كه از تصميم بوپانا براي جدايي از او شوكه شده،چون آن ها به تازگي اولين عنوان مسترز خود را در پاريس كسب كردند.
هيويت در آزاد استراليا حضور مي يابد.
ليتون هيويت
ستاره استراليايي،ليتون هيويت،با دريافت سهميه وايلد كارد در مسابقات آزاد استراليا حضور مي يابد.قهرمان دو دوره مسابقات گرنداسلم و شماره 1 پيشين رده بندي تنيس مردان،پس از پشت سر گذاشتن چند فصل همراه با مصدوميت در رتبه 188 رنكينگ قرار دارد ولي مدير تورنومنت،كِرِيك تايلي(Craig Tiley)روز پنجشنبه اعلام كرد كه دادن اين سهميه به فيناليست سال 2005 اين تورنومنت،آسان ترين تصميمي بوده كه مي توانست بگيرد.
تايلي:”ليتون با بد شانسي دچار چند مصدوميت شده و همين باعث سقوط او در رنكينگ شد،ولي او هميشه ثابت كرده كه نبايد دست كم گرفته شود،مخصوصا در بازي هاي بزرگ.”
لي درباره فصل گذشته:”زندگي خيلي تغيير كرده”
قهرمان مسابقات آزاد فرانسه،لي نا،مي گويد بعد از قهرماني در اين مسابقات زندگيش خيلي تغيير كرده است.او در گفتگو با برنامه Open Court شبكه CNNاعلام كرد كه پس از بازگشت به چين استقبال زيادي از او شده است.
لي:”زندگي خيلي تغيير كرده.من مي بعد از قهرماني در آزاد فرانسه مي دانستم كه وقتي به چين باز مي گردم طرفدارانم بسيار هيجان زده مي شدند.من به خانه بازگشتم و ديدم كه يك خانم[در خيابان]به من گفت”لي نا،من تو را مي شناسم،مي خواهم با تو عكس بگيرم”و او اينقدر بلند حرف مي زد كه بقيه صدايش را مي شنيدند.مردم بيشتري به سمت ما آمدند و من و دوستانم به سمت ماشين فرار كرديم.”
لي همچنين از مربي سابق خود،توماس هاگستِد(Thomas Hogstedt)،كه در حال حاضر به شاراپوا كمك مي كند،براي كمك به خود باوري در او تشكر كرد.
لي:”توماس،او با مربيان چيني خيلي تفاوت داشت.او هميشه به من اعتماد به نفس مي داد.اولين باري كه او به من گفت كه مي توانم در بين 20 بازيكن برتر باشم،من به او گفتم كه شوخي مي كند.چون من اصلا اين باور را نداشتم.من هيچوقت مربي نداشتم كه به من بگويد مي توانم در بين 20 نفر اول باشم.”
شاراپوا،سرنا،ووزنياكي در ليست بيشترين جستجو شده ها
3 تنيس باز در ليست 10 نفر اول جستجو شده در بين ورزشكاران در موتور جستجوگرBing در سال 2011 قرار گرفتند.شاراپوا در رتبه 2،سرنا ويليامز در رتبه 3 و كارولين ووزنياكي در رتبه 5 قرار گرفتند.