نمایش پست تنها
قدیمی 11-29-2011, 12:05 AM   #190
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

فدرر به ضعف روحي خود اعتراف مي كند.

بعد از سومين قهرماني پياپي و به پايان رساندن فصل با رنكينگ 3،راجر فدرر،كه در اين فصل هيچ عنوان گرنداسلمي را كسب نكرد،مي گويد كه براي اينكه پايان خوبي در فصل پاييز داشته باشد به بازيابي روحي نياز داشته است.
فدرر در نيمه نهايي آزاد استراليا به جوكويچ،در فينال رولند گاروس به نادال،در ¼ نهايي ويمبلدون به سونگا و مجددا در نيمه نهايي آزاد آمريكا به جوكويچ باخت.
فدرر در گفتگو با خبرنگاران:”بله،من فكر مي كنم كه مساله روحيست.نه فقط اين،مساله ديگر اين است كه حريف بهتر از شما بازي مي كند.جو در ويمبلدون بهتر از من بازي كرد.شايد نه خيلي[بهتر] ولي به اندازه كافي كه من را شكست دهد.همينطور رافا در فينال آزاد فرانسه،نواك در نيمه نهايي آزاد آمريكا.اين خوب است كه به اين مساله هم توجه كرد ولي حس مي كنم وقتي اين اتفاق اينقدر تكرار مي شود،به خودم شك مي كنم كه كاري را اشتباه انجام داده ام.به نظرم در حال حاضر از لحاظ روحي در وضعيت خوبي هستم.اين يكي ديگر از دلايلي بود كه مدتي استراحت كردم تا در اين باره فكر كنم و به طرز فكر مناسبي دست يابم.زمان زيادي در تور صرف مي شود،در ميان بازي،شما سعي مي كنيد كه مثبت بمانيد ولي نمي توانيد كه هميشه مثبت بمانيد.اين خيلي سخت است،شايد اين همان جايي است كه شك و ترديد در لحظات مهم بيشتر مي شود.در 6 هفته استراحتي كه داشتم سعي كردم كه اين موضوع را حل كنم و به نتيجه هم رسيدم.”
فدرر شكست از جوكويچ در آزاد آمريكا را(كه براي دومين سال پياپي بعد از دست دادن 2 مچ پوينت اتفاق افتاد)خيلي دردناك خواند.
فدرر:”اين هماني بود كه ]به من[ضربه زد.همان مسابقه اي بود كه اين سوال را ايجاد مي كرد”كه چگونه ممكن است من اين بازي را با شكست به پايان ببرم؟”ولي نواك فصل فوق العاده اي داشت و اين حس به شما دست مي دهد كه اين فصل متعلق به او بود.ولي به پايان بردن فصل بدون شكست بعد از آن مجددا نشان مي دهد كه من چقدر محكم هستم و تصميمات مناسبي مي گيرم.”

سونگا اعتقاد دارد كه مي تواند در 2012 پيشرفت كند.

پس از رسيدن به ديدار پاياني مسابقات فينال تور جهاني تنيس و شكست نزديك از راجر فدرر،جو ويلفرد سونگا درباره فصل 2012 خوشبين است.بازيكن 26 ساله فرانسوي اين فصل را در رده 6 رنكينگ به پايان برد.
سونگا:”شايد اين بزرگترين موفقيت من در اين سال بود،رسيدن به فينال.من از لحاظ ذهني خيلي باثبات تر بودم و ازين بابت خيلي خوشحالم.من بايد سخت تلاش كنم تا بتوانم در زمين سريع تر حركت كنم.من به حركت بهتر در زمين نياز دارم و شايد اگر اين كار را در سال آينده انجام دهم،نتايج بهتري نيز كسب كنم.”

نادال خسته ولي آماده براي فينال جام ديويس

رافائل نادال در تمرين روز دوشنبه فينال جام ديويس

رافائل نادال مي گويد كه هرچند خسته است،ولي براي كمك به اسپانيا براي پنجمين قهرمانيش در جام ديويس آماده است.برترين بازيكن اسپانيا با صحبت هاي هفته قبل خود مبني بر اينكه ”شوق بازي كردن را از دست داده” باعث نگراني هايي در بين مردم كشورش شد.
نادال در روز دوشنبه اعلام كرد كه”بيشتر از بي ميلي به بازي،خستگي بازي كردن براي سال هاي طولاني در اين سطح و به طور مداوم او را آزار داده است. ”او همچنين گفت: ”مهم ترين چيز در حال حاضر تمرين سخت و همراه با شوق براي بردن جام ديويس است.”

كوِلِلِر در سويس،براي رد اتهام تباني تلاش مي كند.

دنيل كوللر در حال ورود به دادگاه

بازيكن اتريشي،دَنيل كوِلِلِر(Daniel Koellerer)،در دادگاه تجديد نظر براي حكم محروميت مادام العمر از فعاليت هاي ورزشي به دليل تباني حاضر شد.اين شروع بررسي 2 روزه اين پرونده در دادگاه بود و انتظار مي رود حكم نهايي درابتداي سال آينده ميلادي صادر شود.
كوللر اولين تنيس بازي است كه به خاطر تباني حكم محروميت مادام العمر دريافت كرده است.او 3 بار بين اكتوبر 2009 و جولاي 2010 به همين علت مجرم شناخته شده بود.اين حكم در ماه مِي امسال توسط كميته ضد فساد فدراسيون جهاني تنيس صادر شده است.
بهترين رتبه كوللر در رنكينگ،55 و در اكتوبر 2009 بود.
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: