نمایش پست تنها
قدیمی 11-25-2011, 01:31 PM   #188
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

نادال:اشتياق از دست رفته

رافائل نادال

شماره 1 پيشين جهان،رافائل نادال اعتراف مي كند كه در اين اواخر اشتياق خود براي بازي كردن را از دست داده است.نادال كه فصل 2010 را با موفقيت كامل پشت سر گذاشته بود،در فصل جاري نتايج خوبي به نسبت گذشته كسب نكرد.نادال كه پس از شكست در فينال مسابقات آزاد آمريكا(مقابل جوكويچ) فقط در 3 تورنومنت بازي كرده،در كنفرانس مطبوعاتي بعد از بازي خود مقابل سونگا در اين باره توضيح داد.
نادال:”واقعا مي توانم يك ساعت درباره اين موضوع صحبت كنم.اين به خاطر چيزهاي زياديست.چون شايد من كمتر براي بازي كردن شور و اشتياق داشتم يا شايد كمي خسته تر از هميشه بودم.من از تمرينات خود در 3 هفته گذشته راضي هستم ولي براي مسابقه دادن در شرايط مناسب نبودم.ما مي توانيم بهانه بياوريم،مي توانيم مشكلات را پيدا كنيم ولي الان زمان مناسبي براي اين كار نيست.در طول دوران بازي خود لحظاتي هست كه به روزهاي اوج بر مي گرديد و روزهايي هست كه افول مي كنيد.امروز،بهترين لحظه براي من نيست.”
هرچند،نادال گفت كه پس از حضور در فينال جام ديويس در هفته آينده،خود را براي مسابقات آزاد استراليا در سال آينده آماده خواهد كرد.
نادال:”من به همين تمريناتي كه در چند هقته گذشته داشتم ادامه خواهم داد.اين تنها راهي است كه در سال 2012 آماده باشم.من سعي مي كنم كه در شرايط خوبي به فصل 2012 وارد شوم.من تمام كارهاي لازم را انجام خواهم داد.پايان اين فصل براي من خوب نبود و قبول كردن اين موضوع خيلي سخت است،ولي همين باعث مي شود كه در فصل آينده براي كسب نتايج بهتر تلاش كنم.”

وزير امور خارجه،رييس فدراسيون تنيس صربستان شد.

ووك جِرِميچ

ووك جِرِميچ(Vuk Jeremic)،وزير امور خارجه صربستان،به عنوان رييس فدراسيون تنيس اين كشور انتخاب شد.او دليل اين انتخاب را بالا بردن وجهه صربستان در دنيا و ساختن يك مجموعه از استعدادهاي جديد دانست.
جرميچ كه براي اولين بار در ماه آوريل و با ارائه گذرنامه ديپلماتيك به بازيكنان برتر تنيس صربستان در صحنه تنيس ظاهر شد،جاي رييس طولاني مدت فدراسيون تنيس صربستان،اسلوبدان زيووجينويچ(Slobodan Zivojinovic)را خواهد گرفت.
جِرِميچ:”هدف ما ساختن نظامي است كه نشان دهد موفقيت هاي اخير صربستان زودگذر نيست و بتوانيم در چند دهه مطرح باشيم نه اينكه فقط به ساختن بازيكنان برتر بپردازيم.من نمي توانم ادعا كنم كه به اندازه زيووجينويچ درباره تنيس اطلاعات دارم ولي من يك طرفدار بزرگ تنيس هستم و عشق من به اين ورزش از زماني آغاز شد كه بازي او را در برابر(قهرمان سابق ويمبلدون)پَت كّش(Pat Cash)در جام ديويس 1987 ديدم. ”
جرميچ بلافاصله پس از انتخابش،عموي جوكويچ،گوران(رييس تورنومنت بلگراد) را به عنوان يكي از معاونين خود انتخاب كرد.اين سمت قبلا در اختيار مربي پيشين جام ديويس صربستان،رادميلو آرمِنوليچ(Radmilo Armenulic)بود.
حتي قهرماني سال گذشته صربستان در جام ديويس نتوانست از درگيري شديد بين زيووجينويچ و سِرجِن(Srdjan)جوكويچ(پدر نواك)جلوگيري كند.پدر جوكويچ اعتقاد داشت كه زيووجينويچ براي مدت خيلي طولاني اين سمت را در اختيار داشته و براي كمك به پسرش هيچ تلاشي نكرده است.

ویرایش توسط Nima93 : 03-05-2012 در ساعت 01:49 PM
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: