نمایش پست تنها
قدیمی 11-22-2011, 04:27 PM   #184
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

کناره گیری اندی ماری از مسابقات فینال تنیس پایان فصل در لندن

تنیس‌باز مطرح بریتانیایی از ادامه حضور در رقابتهای پایان فصل در لندن کناره گیری کرد.

اندی ماری که از ناحیه کشاله ران آسیب دیده بود ، به علت بهبود نیافتن تصمیم گرفت از ادامه این تورنمنت کناره گیری کند. ماری که هفته قبل آسیب دید ، برای بهبودی کامل به 10 روز استراحت نیاز دارد.او در روز نخست مسابقات گروه یک در مصاف با داوید فرر اسپانیایی به میدان آمد و 0 - 2 مغلوب شد. اما دیشب اعلام کرد نمی‌تواند در بازی امروز با توماس بردیچ چک شرکت کند.

برترین تنیس‌باز بریتانیا گفت‌: "من احساس درد می‌کنم بنابراین دلیلی وجود ندارد که بخواهم به خود فشار بیاورم. من امیدوار بودم اوضاع تا این هفته بهتر شود اما چنین اتفاقی نیفتاد. در بازی با فرر هم با وجود دردی که داشتم نفهمیدم چطور بازی کردم.

بدین ترتیب به علت مصدومیت و کناره گیری اندی ماری در ادامه این تورنمنت یانکو تیپسارویچ صربستانی جای وی را پرخواهد کرد.

AFP

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: