11-18-2011, 12:21 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
روزِدسكي:ماري بايد در فصل 2012 قهرمان گرنداسلم شود.
گِرِگ روزِدسكي(Greg Rusedski)در گفتگو با خبرگزاري Reuters گفت كه اندي ماري بايد از موقعيت ايجاد شده براي كسب اولين عنوان گرنداسلم خود در سال 2012 استفاده كند.
روزِدسكي:”سال آينده خيلي براي ماري مهم خواهد بود.او امسال بهترين عملكرد در گرنداسلم ها را داشت،به فينال استراليا رسيد و به نيمه نهايي 3 گرنداسلم ديگر در پاريس و ويمبلدون و آمريكا صعود كرد.اين ثابت قدم بودن او را نشان مي دهد.در گام بعدي،فصل 2012 برايش خيلي مهم خواهد بود،چون فدرر به 30 سالگي رسيده و در وقت اضافه[دوران بازي خود]هست،جوكويچ نمي تواند موفقيت امسال خود را كه با 10 عنوان قهرماني و3 گرند اسلم همراه بود،تكرار كند و رافا نادال به احتمال خيلي زياد در رولندگاروس قهرمان مي شود ولي امسال با توجه به انتظاراتي كه از او مي رود خيلي خوب نبود.پس اگر به فضاي ايجاد شده براي ماري توجه كنيد،اگر او مي خواهد گرنداسلمي كسب كند،بايد از اين موقعيت در سال آينده استفاده كند.”
سافين،جوكويچ را قهرمان مسابقات فينال تور جهاني مردان مي داند.
شماره 1 پيشين جهان،مارات سافين(Marat Safin)،نواك جوكويچ را به عنوان شانس اول كسب قهرماني مسابقات فينال تور جهاني مردان كه از يكشنبه در لندن آغاز مي شود،مي داند.
سافين:”اين طور به نظر مي رسد كه اگر جوكويچ خوب بازي كند،هيچ مسابقه اي را واگذار نمي كند.در حال حاضر،جوكويچ تجربه بيشتري دارد و در وضعيت جسماني خيلي خوبي به سر مي برد.نادال استوار خواهد بود ولي به نظرم جوكويچ و فدرر شانس بيشتري از بقيه دارند،چون مسابقات داخل سالن است.قطعا نادال هميشه خطرناك خواهد بود ولي من جوكويچ را باور دارم.اندي ماري؟او بازيكن بزرگ و باهوشي است و من به او احترام مي گذارم ولي در اين مسابقات براي او شانس زيادي قائل نيستم.متاسفم.”
همچنين توماس موستر(Thomas Muster)،قهرمان مسايقات رولندگاروس در سال 1995،فدرر را به عنوان قهرمان انتخاب كرد.
موستر:”پيش بيني كردن خيلي سخت است ولي به نظرم فدرر و ماري شانس بيشتري دارند.بايد منتظر ماند و ديد شرايط جسماني جوكويچ چگونه است و نادال هم تا قبل از لندن بازي هاي زيادي نداشته،پس من فدرر و ماري را انتخاب مي كنم.”
قهرمان سابق فكر مي كند استوسر”قطعا”قهرمان آزاد استراليا مي شود.
قهرمان سابق مسابقات آزاد استراليا،كريس اُنيل(Chris O'Neil)،به The Age گفته كه سامانتا استوسر آماده پايان دادن ناكامي 33 ساله استراليايي ها در مسابقات آزاد استرالياست.استوسر كه امسال قهرمان مسابقات آزاد آمريكا شد،هيچ وقت به ¼ نهايي آزاد استراليا نرسيده است.
اُنيل:”وقتي او قهرمان شود،اگر آن ها از من براي اهداي جام قهرماني به او دعوت نكنند خيلي ناراحت مي شوم.واضح است كه او تمام ابزار لازم براي برد را دارد و اميدوارم امسال اين اتفاق بيفتد،ولي قطعا يك روز قهرمان مي شود.او بهترين سرويس را در بين زنان دارد و يك فورهند خيلي قوي و كلا بازيش باهم هماهنگ است چون خودباوري دارد.او تمام بازيكنان بزرگ را شكست داده،يك ورزشكار شگفت انگيز است،خيلي خوب والي مي زند،بكهندش قطعا بد نيست و فكر مي كنم كه او به خودش از لحاظ روحي رواني موقعيت استفاده از چيزهايي كه دارد را مي دهد.”
|
|
|