11-16-2011, 12:49 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
ماري درباره شكست در فينال اوپن استراليا:در ماه مارس هم حالم خيلي بد بود.
اندي ماري در مصاحبه اي با روزنامه Daily Mail اذعان كرد كه پشت سر گذاشتن شكست 3-0 او در برابر نواك جوكويچ در فينال مسابقات آزاد استراليا چندين ماه طول كشيده است.
ماري كه بعد از باخت در مسابقه فينال،3 شكست پياپي در دور اول تورنومنت هاي بعد داشت مي گويد:”به نظرم تا به حال فراموش كردن هيچ شكستي اينقدر برايم زمان نبرده است.مسابقات آزاد استراليا در ژانويه برگزار مي شود و من از ماه دسامبر[سال قبل]به ميامي رفتم تا تمرين كنم.روز كريسمس را هم تنها پشت سرگذاشتم در حالي كه در ساحل مي دويدم.مي دانم كه شايد بدتر از اين هم مي توانست باشد ولي ديگران با خانواده خود هستند و تو فقط به يك چيز فكر مي كني”نگران نباش،اين كار ارزشش را دارد.”بعد از اين همه سختي كشيدن و نزديك شدن به هدفي كه اينقدر برايش تلاش كردي،شكست مي خوري و تمام تلاشي كه كردي از بين مي رود.بعد همه مي خواهند به تو دلداري بدهند و اين چيزي است كه اصلا آن را دوست نداري.واقعا دوست نداري كه بشنوي”تو كارت را خيلي خوب انجام مي دهي و اگر به تلاشت ادامه بدهي حتما موفق خواهي شد”چون به خودت مي گويي”نگاه كن،من دارم سخت تلاش مي كنم و موفق نمي شوم .پس اين حرف ها را به من نزنيد. ”لحظاتي هم هست كه نمي خواهي با كسي صحبت كني.هيچكس نمي تواند به تو كمك كند و تو بايد خودت تنهايي از پس آن بربيايي.در ماه مارس،به سادگي مي گويم كه حالم افتضاح بود.از تمرين كردن متنفر بودم.همه چيز نادرست بود.”
اودن به همكاري با مربي USTA ادامه مي دهد.
مِلاني اودِن(Melanie Oudin)تصميم به ادامه همكاري باتام گاليكسون(Tom Gullikson)،يكي از مربيان اتحاديه تنيس ايالات متحده آمريكا(USTA)را دارد.بر اساس اطلاعات به دست آمده توسط سايتTENNIS.com، مدت اين همكاري حداقل تا ابتداي فصل 2012 خواهد بود.اودن كه به ¼ نهايي مسابقات آزاد آمريكا در سال 2009 رسيد،در اواخر ماه سپتامبر از مربي طولاني مدت و خصوصي خود،برايان دِويليرز(Brian DeVilliers)جدا شد و همكاري موقت خود با گاليكسون را آغاز كرد.گاليكسون سابقه ي مربي گري پيت سمپراس و همچنين تيم جام ديويس آمريكا را در كارنامه خود دارد.
اودن در سال 2011 سقوط بزرگي در رنكينگ داشت به طوري كه از بهترين رنكينگ خود(رتبه 31 در ماه آوريل 2010)به رده 164 رسيد. 10 پيروزي و 33شكست حاصل كار او در مسابقات انفرادي فصل گذشته بود.او همچنين ازماه آوريل نتوانسته كه دو بازي پياپي را با پيروزي پشت سر بگذارد.
اودن در مسابقات كسب سهميه Wildcard براي مسابقات آزاد استراليا بين بازيكنان آمريكايي كه در ماه دسامبر در آتلانتا برگزار مي شود شركت مي كند.
آيا همكاري تيم دوبل هندي رو به پايان است؟
لياندر پِيس و ماهِش بوپاتي
بعضي از رسانه هاي هندي خبر داده اند كه تيم دونفره متشكل از لياندر پِيس(Leander Paes) و ماهِش بوپاتي(Mahesh Bhupathi)پس از مسابقات پايان فصل در لندن از يكديگر جدا خواهند شد.بعضي خبر داده اند كه بوپاتي احتمالا با هم تيمي خود در جام ديويس،روهان بوپانا(Rohan Bopanna)يك تيم جديد را تشكيل دهند و خود را براي مسابقات المپيك 2012 آماده كنند.بوپانا در حال حاضر با بازيكن پاكستاني،اعصام الحق قریشی(Aisam-Ul-Haq Qureshi) بازي مي كند.بوپانا و قريشي كه لقب "Indo-Pak Express"را دارند،هفته گذشته اولين عنوان مسترز خود را در پاريس كسب كردند و براي اولين بار در مسابقات فينال تور جهاني شركت خواهند كرد.
بوپاتي و پِيس در ابتداي امسال بعد از مدت ها به هم پيوستند.آن ها در سال 1999 در مسابقات ويمبلدون و رولندگاروس باهم قهرمان شده بودند.امسال،آن ها در ميامي و سينسيناتي قهرمان شدند و به فينال آزاد استراليا رسيدند ولي در فصل پاييز افت داشتند.
|
|
|