نمایش پست تنها
قدیمی 11-09-2011, 12:55 AM   #173
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

فدرر اخيرا از سه مصدوميت رهايي يافته است.

راجر فدرر مي گويد به دليل سه مصدوميت متفاوت در تور آسيايي پاييز امسال شركت نكرده است.
فدرر:”چند چيز مختلف بود،مچ دستم مشكل ساز شده بود،به خودم در بازي برابر سونگا(در ¼ نهايي آزاد آمريكا) و در استراليا(مسابقات جام ديويس) آسيب زدم.آن هم از ناحيه ران پا بود و مچ پايم هم مشكل داشت.همه اين ها مصدوميت هاي كوچك و جزئي بودند شايد به جز مصدوميت مچ دستم.من كمي ترسيده بودم چون مي توانست خطرناك باشد ولي فقط به 2-3 هفته زمان نياز داشتم كه نرفتنم به آسيا را توجيه مي كند.”
قهرمان 16 دوره مسابقات گرنداسلم اضافه كرد كه هنوز درباره برنامه سال 2012 خود تصميم گيري نكرده است: ”من در تورنومنت هاي قطر(اوايل ژانويه) و روتردام(اواسط فوريه) شركت مي كنم.فعلا هم در حال مذاكره با دوبي هستم كه ببينم در آن جا شركت خواهم كرد يا خير و بعد از آن جام ديويس در برابر آمريكا.به محض اينكه درباره دوبي به نتيجه برسم اعلام مي كنم كه در جام ديويس شركت خواهم كرد يا خير.”

بنتو به وجود پتانسيل در راونيچ اعتراف مي كند.

بعد از پيروزي مقابل ميلوس راونيچ جوان در مسابقات مسترز پاريس،بازيكن باتجربه فرانسوي جولين بنتو به Love Means Nothing گفته كه راونيچ پتانسيل بالايي دارد ولي در نقاطي از بازيش هنوز ضعف دارد.راونيچ فصل 2011 را با رنكينگ 29 به پايان رساند.
بنتو: ”بر روي سرويس اولش،من شايد فقط 10 درصد امتيازات را كسب كردم و اين عجيب بود.او چند اشتباه كوچك در ابتداي ست سوم بر روي سرويسش انجام داد.تا آن موقع شايد من فقط چندبار تا امتياز ديوس(40-40) بر روي سرويسش رسيده بودم.متناقض با آن،ريترن هايش خيلي خوب نيست.او سرويس هاي زيادي را به زمين باز نمي گرداند.بر روي سرويسش خيلي بهتر از ريترنش كار مي كند ولي او فقط 20 سال دارد و در آينده شكست دادنش خيلي سخت خواهد بود. هر بازيكني كه در چند سال آينده در تور باشد بايد راه مقابله با او را پيدا كند.”

ورداسكو:اسپانيا نبايد در برابر آرژانتين بيش از حد اعتماد به نفس داشته باشد.

فرناندو ورداسكو به روزنامه La Marca گفته كه اسپانيا نمي تواند خيلي به پيروزي در فينال جام ديويس مقابل آرژانتين مطمئن باشد.ورداسكو كه اخيرا در مسابقات انفرادي نمايش خيلي خوبي نداشته،احتمالا در بخش دوبل با فيليسيانو لوپز تيم اسپانيا را همراهي مي كند.رافائل نادال و داويد فرر احتمالا در بخش انفرادي براي اسپانيا بازي مي كنند.خوان مارتين دل پوترو و داويد نلبنديان كه از مسابقات اين هفته مسترز پاريس به دليل مصدوميت و كسب آمادگي براي فينال جام ديويس كناره گيري كرده اند دو بازيكن اصلي آرژانتين خواهند بود.
ورداسكو كه اسپانيا را در شكست سال 2008 آرژانتين در بوينس آيرس همراهي مي كرد گفت: ”همه تيم آن ها را قهرمان مي دانستند ولي آن ها باختند و ما بايد از اين تجربه درس بگيريم.فينال زيبا و برابري خواهد بود.آن ها هم تيم بزرگي دارند.”
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: