11-08-2011, 12:01 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
تارپيشِِو از زمان بندي مسابقات تنيس المپيك 2012 انتقاد كرد.
شَميل تارپيشِِو(Shamil Tarpischev) مربي تيم هاي تنيس فد كاپ و ديويس كاپ روسيه از نحوه زمان بندي مسابقات المپيك لندن ابراز نارضايتي كرد.اين مسابقات در زمين هاي ويمبلدون در لندن و بين روزهاي 28جولاي تا 5 آگوست 2012(15-7 مرداد 1391) برگزار خواهد شد.بازي هاي انفرادي و دوبل به طور همزمان در 4 روز نخست مسابقات برگزار خواهند شد و اولين دور مسابقات مختلط دوبل از روز پنجم آغاز خواهد شد كه در آن روز هيچ بازي دوبلي برگزار نمي شود.هرچند كه در روز ششم دور ¼ نهايي مسابقات انفرادي و مختلط دوبل و نيمه نهايي دوبل به صورت همزمان برگزار خواهند شد.
تارپيشِِو:”من درباره نظم برگزاري حاكم بر مسابقات نگران هستم،زيرا برنامه مسابقات بازيكنان را مجبور مي كند كه فقط در 9 روز مسابقات خود را انجام دهند و ممكن است هر بازيكني مجبور شود كه در يك روز در مسابقات انفرادي،دوبل و دوبل مختلط بازي كند و اين ديوانگي است!من فكر مي كنم دليل اين مشكل نا هماهنگي بين WTA،ATP و ITF است.هيچكدام از آن ها حاضر به از خودگذشتگي نيستند تا برنامه ي منسجمي براي مسابقات به دست آيد.”
شما مي توانيد برنامه كامل مسابقات تنيس المپيك 2012 لندن را از اينجا مشاهده فرماييد.
|
|
|