نمایش پست تنها
قدیمی 11-08-2011, 12:01 PM   #172
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

تارپيشِِو از زمان بندي مسابقات تنيس المپيك 2012 انتقاد كرد.

شَميل تارپيشِِو(Shamil Tarpischev) مربي تيم هاي تنيس فد كاپ و ديويس كاپ روسيه از نحوه زمان بندي مسابقات المپيك لندن ابراز نارضايتي كرد.اين مسابقات در زمين هاي ويمبلدون در لندن و بين روزهاي 28جولاي تا 5 آگوست 2012(15-7 مرداد 1391) برگزار خواهد شد.بازي هاي انفرادي و دوبل به طور همزمان در 4 روز نخست مسابقات برگزار خواهند شد و اولين دور مسابقات مختلط دوبل از روز پنجم آغاز خواهد شد كه در آن روز هيچ بازي دوبلي برگزار نمي شود.هرچند كه در روز ششم دور ¼ نهايي مسابقات انفرادي و مختلط دوبل و نيمه نهايي دوبل به صورت همزمان برگزار خواهند شد.
تارپيشِِو:”من درباره نظم برگزاري حاكم بر مسابقات نگران هستم،زيرا برنامه مسابقات بازيكنان را مجبور مي كند كه فقط در 9 روز مسابقات خود را انجام دهند و ممكن است هر بازيكني مجبور شود كه در يك روز در مسابقات انفرادي،دوبل و دوبل مختلط بازي كند و اين ديوانگي است!من فكر مي كنم دليل اين مشكل نا هماهنگي بين WTA،ATP و ITF است.هيچكدام از آن ها حاضر به از خودگذشتگي نيستند تا برنامه ي منسجمي براي مسابقات به دست آيد.”
شما مي توانيد برنامه كامل مسابقات تنيس المپيك 2012 لندن را از اينجا مشاهده فرماييد.
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: