10-17-2011, 08:10 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
درود
اول این نکته رو در نظر داشته باشیم که در دنیای شگفت انگیز تنیس اتفاقات عجیبی رخ میده ! و پیش بینی آینده تنیس کار ساده ای نخواهد بود.
اندی مورای
نمیدونم کی گرند اسلم خواهد برد .اما از اون گرند اسلمهایی میبره که ابر و باد و مه و خورشید فلک در کارند ...
سه نفر مانع اصلی وی برای فتح گرند اسلم محسوب میشن , فدرر نادال جوکویچ .
خب گرند اسلمهای رو که تا نیمه نهایی اومده بررسی میکنیم.
یواس اوپن 2008 در یک بازی عجیب و غریب در سمی نادال رو شکست داد ولی در فینال به فدرر 3-0 باخت.
ویمبی 2009 در غیاب رافائل نادال به سمی ویمبی رسید اما در مقابل رادیک آماده در یک بازی نزدیک مغلوب شد.به فینال هم میرسید فدرر حاضر بود.همون سه نفر که گفتم.
استرالیا 2010 به فدرر در فینال 3-0 باخت.
ویمبی 2010 در سمی به رافا 3-0 باخت.
استرالیا 2011 که بنظر من بهترین فرصت وی هم بود چون اینبار برخوردی به فدرر و نادال نداشت به فینال رسید اما اینبار در مقابل جوکویچ 3-0 باخت.
رولندگاروس 2011 به رافا 3-0 باخت.
ویمبی 2011 به رافا 3-1 باخت
یواس اوپن 2011 به رافا 3-1 باخت.
او برای بردن گرند اسلم لازمه که از پس این سه نفر که در مسیرش قرار میگیرن بر بیاد.او توانایی بردن این سه نفر را در مسترزهای 1000 و دیگر تورنمت ها ثابت کرده اما گرند اسلم 3 از 5 شرایطش خاص هست.انجا بهترین و با کیفیت ترین بازیها از سوی تنیسورها ارائه میشه لازمه که وی هم بهترین بازی خود رو در گرند اسلم ارائه بده.ذهن و تمرکز و روحیه ی وی برای بازیهای طولانی به مراتب بهتر از گذشته وی که تاکنون دیدیم باشه.از لحاظ ابزار بازی خصوصا در حمله خیلی باید غنی تر بشه.
پیش بینی من اینه که وی بالاخره موفق خواهد شد گرند اسلمی ببره که این موضوع گزینه 0 رو خارج میکنه. !اگر زودتر قهرمان بشه چون فشار زیادی از روی دوشش برداشته خواهد شد , باز هم میتونه قهرمان بشه که پیش بینیم اونوقت بین 3-5 خواهد بود در غیر اینصورت بین 1-2 خواهدبود.بیش از 5 رو من بطور مطلق رد نمیکنم اما برای من احتمالش خیلی کمه !
|
|
|