نمایش پست تنها
قدیمی 10-06-2011, 10:38 AM   #167
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

Toni Nadal مي گويد Rafa در برابر Djokovic عصبي (نا ارام) است

Toni Nadal به El Mundo گفت كه برادر زاده اش Rafael زمان رويارويي با Novak Djokovic كسي كه امسال شش بار او را شكست داده بيش از حد عصبي و نگران است. Toni مي گويد، بخش هايي ازعملكردي كه Nadal در مارتن چهار سته خود در برابر Novak در فينال US OPEN داشته را دوست دارد. او گفت: "چيزي كه من در پايان ديدم اين بود كه با وجودي نگراني كه در دو ست اول گريبانگير Rafa بود، او در ست سوم واكنش خوبي نشان داد، رفت كه مبارزه كند و او را شكست دهد. اين به من اميدواري مي دهد".

Toni ضمن خودداري از گفتن اينكه Djokovic به هماني تبديل شده كه Nadal براي Federer شده بود، مي گويد كه نگراني Nadal از بازي در برابر اين تنيسور صرب از بازي چهارمشان در فينال رم آغاز شده، بعد از اينكه Djokovic او را در مادريد شكست داد.

او گفت: "واضح است كه شكست هاي زيادي وجود داشته و اين درست است كه Rafael در مسابقات اخير خود نگران و عصبي بوده و اين واقعيتي است كه Djokovic فراتر از ديگران بازي مي كند، و من اميدوارم كه براي هميشه ادامه نداشته باشد. نوع بازي Rafael در برابر Djokovic بخوبي جواب ميداده. ما بايد تغييري ايجاد كنيم، نه در بازيش بلكه تغييري ذهني و تلاش كنيم تا دوباره پيروز شويم".

I.man آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: