Xpelled Mentor
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
تا بحث در مورد پتشنر داغه من هم یه مطلبی رو داخل پرانتز عرض کنم. من چون عاشق مسابقات دوبل هستم همیشه و تا جایی که تلویزیونی این بخش مسابقات رو پخش کنه، دنبالش می کنم.
اتفاقی در فینال دوبل مردان امسال یو اس اوپن افتاد که قهرمانی تیم برنده رو به طور کلی زیر سوال برد!
ست اول بازی رو پتشنر و ملتزر برده بودند و در ست دوم از حریف با بریک جلو افتاده بودند. اما تیم حریف بریک رو جبران کرد و سرویس در امتیاز 30-30 دست خودشون بود. یعنی تیم حریف داشت به بازی بر می گشت که اتفاق عجیبی افتاد. متکفسکی از تیم لهستانی در جلوی تور ضربه ی محکمی رو روانه ی زمین ملتزر و پتشنر کرد و پتشنر که راکتش رو نزدیک پاش برده بود موفق شد خیلی عجیب توپ رو روی خط طولی زمین برگردونه و متکفسکی و فیرستنبرگ که کاملاً شوک شده بودند نتونستند توپ رو برگردونند.
در این لحظه داد متکفسکی بلند شد و به داور اعتراض کرد که چرا اینجوری می کنه و امتیاز رو به ملتزر و پتشنر داده. داور گفت من چیزی ندیدم و بنابراین متکفسکی با عصبانیت از پتشنر پرسید: "توپ به پای تو نخورد؟!" و پتشنر آلمانی در حالی که رنگش پریده بود با ترس جواب داد: "نه!!"
متکفسکی و فیرستنبرگ از عصبانیت داشتند منفجر می شدند منتها چون اعتراضشون هیچ فایده ای نداشت و داور در اون صحنه حواسش نبود، با ناراحتی و در حالی که به راحتی حق مسلم شون خورده شده بود بازی رو ادامه دادند و با بریک شدن مجدد و روحیه ای که کاملاً از دست رفته بود، فینال رو از دست دادند.
وقتی صحنه ی آهسته از زاویه های مختلف پخش شد کاملاً مشخص شد که توپ به Calf پای راست پتشنر برخورد کرده اما گویا این تصاویر آهسته و Controversial از صفحه ی بزرگ استادیوم پخش نمی شدند.
Doug Adler گزارشگر بازی و Virginia Wade ستاره سابق و مفسر تنیس هم واقعاً ناراحت شده بودند که چرا پتشنر دروغ گفته. داگ ادلر می گفت اصلاً چنین ناجوانمردی هضم شدنی نیست و اضافه کرد که تنیس بازی Ethicalـی هست و نمونه ی مسابقه ی شرافتمندانه ی فونینی ایتالیایی مصدوم و مونتانیس اسپانیایی در آزاد فرانسه 2011 رو آورد.
همچنین ویرجینیا وید، هم تعجب کرده بود و باورش نمی شد و هم حسابی این دروغگویی پتشنر رو نکوهش کرد بعد با نمونه های مشابه گذشته و پذیرش حقیقت این عمل زشت رو تقبیح کرد.
در آخر مسابقه مَتکُفسکی از شدت ناراحتی با ملتزر دست داد اما حاضر نشد با پتشنر دست بده. حتی موقع دریافت جایزه نایب قهرمانی هم می شد این ناراحتی رو در چهره ی هر دو بازیکنان که از نزدیک تور دیده بودند که توپ به پای پتشنر برخورد کرده، به وضوح دید. اونها دیده بودند که Turning Point مسابقه رو به خاطر دروغ یک آلمانی به نام پتشنر به راحتی از دست دادند!
فردای این قهرمانی ناجوانمردانه Chris Chase در Yahoo! Sport نوشت:
نقل قول:
In Saturday night's men's doubles final, German Philip Petzschner denied that a ball illegally bounced off his leg, infuriating his opponents and drawing the ire of fellow players.
Petzschner and Jurgen Melzer were up a set against Mariusz Fyrstenberg and Marcin Matkowski in the match when a short Matkowski volley hit Petzschner's leg and bounced across the net for a Petzschner/Melzer winner. The chair umpire awarded Petzschner the point, incorrectly believing that the ball had hit his racquet, not his leg. When Matkowski protested, insisting that the ball hit Petzschner's leg, Petzschner lied and said the ball hadn't made contact with his body
|
شایان ذکره که فیرستنبرگ و متکفسکی بدون اغراق یکی از 5 تیم برتر دوبل حال حاضر جهان هستند و واقعاً شایستگی قهرمانی رو داشتند.
ویرایش توسط PowerVu : 09-14-2011 در ساعت 12:03 AM
|