نمایش پست تنها
قدیمی 09-13-2011, 11:06 PM   #601
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
والا ما هم کور نیستیم ولی دهن بین هم نیستیم!! متس ویلندر هم خیلی حرفا در مورد راجر زده ولی دلیلی بر صحیح بودن هر چی اینا میگن نیست!!

شما چند تا بازی از بازیکنان رنک ۲۰۰ و ۳۰۰ در طول سال میبینی؟؟ بشین ۴ تا چلنجر رو ببین تازه بفهمی چه تاکتیکای کثیف تر از مدیکال تایم اوت تو دنیای تنیس اتخاذ میشه...

منظور من دقیقا اینه که رافا تو روز خوبش به هر کسی نمیبازه و یه چند تا بازیکن خاصن که شاید ببرنش یکیشون نولس و حالا فدرر و موری!! بقیه اگه فکر کردی تو روز خوب رافا شانس زیادی دارن بازم میگم از خوش بینیته!

نواکم بازی با مورای تو رم امسال داشت میباخت و مدیکال گرفت و بعد اومد مثل شیر بازی کرد و در نهایت هم برد!! میتونی ثابت کنی مصدوم نبوده؟؟

اینکه هر کسی شخصیتی داره که علم بدیع نمیخواد!! ولی اینکه ارزش پتشنر برابر هست با رافا جزو نوادر دنیای تنیس هست که شما ابداعش کردی...

حالا شما برو انسانیت رو در کتب آمار و ارقام و تاریخ تنیس ثبت کن ببینیم جایگاه پتشنر کجاس دقیقا!!؟
منم دهن بيني نكردم.نظر خودم بود در درجه اول.حالا شما قبول نداري من نمي تونم كه بهت زور بكنم.هركسي نظر خودشو داره.

خب نگفتم كه تقلب نيست،ولي حداقل بازياي تاپ 50 رو كه بيشتر مي بينيم.بين اون ها خيلي اپيدمي نيست به قول شما.

من نگفتم كه هر كي داره ميبازه مديكال بگيره تقلب كرده. من و شما مي دونيم كه اين چيزاهيچ وقت اثبات نميشن.ولي من نظر خودمو درباره اين صحنه ها ميدم.

عزيزم من نگفتم كه پتشنر و رافا شخصيت برابر دارن.ولي شايد شخصيت پتشنر از رافا و راجر و ... بالاتر باشه.من نمي تونم با ديدن 4تا بازي پتشنر نظر بدم.اونايي كه تو لاكر روم باهاش هستن بايد نظر بدن.

انسانيت رو هم من از ديد خودم مي بينم.براي هركسي معيارهاي اخلاقي فرق داره.

ديگه تاپيك تركيد.دستاي منم داغون شد.اگه ميخواي ديگه بحث نكنيم.اگرم حال داري بيا چت باكس.
Nima93 آنلاین نیست.  
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: