09-13-2011, 10:22 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury
اولا شما از خودت نمیتونی نظر بدی اگه مدرکی داری که مصدوم نبوده بیا رو کن تا ما هم بفهمیم رافا چه جنایت بزرگی مرتکب شده!! اگه مدرک نداری پس الکی وصله نچسبون ما هم میتونیم بگیم راجر سال ۲۰۰۸ مونو نداشته یا سال ۲۰۰۵ کمرش و پشتش مصدوم نبوده!!
بقیه بازیکنا منظورت فدرره؟؟ چون نواک و سودرلینگ و موری و صد ها تنیسور دیگه در این شرایط از مدیکال تایم اوت استفاده می کنن... این یه اپیدمی شده... فدررم کم تاکتیک کثیف جنگ روحی روانی راه انداختن نداره که از این کارم کثیف تره!!
شما قسمتی که گفتم کسی لیاقت بردن رافا رو نداره برا من روشن کن تا بگم کیا هستن!!؟ اگه قرار باشه هر ننه قمری بیاد رافا و راجر رو ببره که اینا بهترین های تاریخ نمیشن!! رافام به مولر باخته که شاید از بنه تو هم بدتر باشه... ولی کی باخته و تحت چه شرایطی؟ وقتی رافا تنیسش به اوج رسید مثل فدرر دیگه قرار نیست به هر کسی ببازه!! فدرر قبل از اسطوره شدنش به هر کسی میباخت مثل رافا و نواک و ... که قبل از اوج تنیسشون میباختن...مهم اینه که نبازی حالا یه ست بردن نشان از لیاقت لورنزی و ... نیست! بازی فوق العاده بد رافا هم دخیل بود...
رافا موقعی لیاقتش رو ثابت می کنه که بازی باخته رو میبره و در نهایت قهرمان میشه!! نوله تو بازی با دادیج تو استرالیا یه همچین شرایطی داشت و مدیکال گرفت... پس لیاقت بردن استرالیا رو نداشته دیگه!؟
تفاوت بین آدما که شما گفتی هم ربطی به تنیس نداره یه قانون نانوشته ی زندگیه!! یعنی چی؟ الان پتشنر ارزشش بیشتر از رافاس با این تفاسیر؟؟ شما اول مشخص کن منظورت چیه بعد سر جملات فلسفی با هم کنار میایم!!!
در مورد پی نوشتت هم رو این حساب میگم که مهم بردن بازیه نه ست گرفتن!! ۵۰ سال دیگه کسی اصلا یادش می افته هاسه دو ست از رافا گرفت؟؟ چی مهمه؟؟ اینکه رافا اون بازی رو برد و رفت فهرمان ویمبی شد...
|
دليل من چيزيه كه ديدم.من كور نيستم كه.بعد از مديكال تايم اوت مث پلنگ اينور اونور مي پريد.بوريس بكر برگشت گفت كه رافا قطعا مشكل فيزيكي نداره.ديگه چي مي خواي بگن؟خود پتشنر هم تو مصاحبه بعد بازيش يه حرفايي زد.
نخير.اصلا راجر منظورم نيست.اين شمايي كه تنيسو فقط 4-5 تا بازيكن مي بيني.بقيه منظورم از نفر 1 رنكينگ تا200-300 كه گاهي اوقات اونا رو هم جلو دوربين مي بينيم.بعدشم چون مديكال تايم اوت اپيدمي شده يعني كار خوبيه؟
فك كنم منظور شما اينه كه رافا تو روز خوبش به هيچ وجه نميبازه؟درسته؟
اگه نواك همچين كاري رو از رو عمد كرده باشه 100درصد بي لياقت بوده.چون نتونسته با بازي عادي و تميز خودش ببره.بلكه تقلب كرده.
من نگفتم پتشنر ارزشش بيشتره.ولي هيچ دليلي نمي بينم كه با اين ديد بهش نگاه كنم كه خيلي از رافا پايين تره.هركسي شخصيت خودشو داره.
درسته.ولي 50 سال ديگه منم يادم مي مونه كه كي انسانيت بيشتري داشت.فقط برد و باخت مهم نيست.
|
|
|