نمایش پست تنها
قدیمی 09-13-2011, 10:22 PM   #586
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
چهار تا توپ ساده رو روي تور تبديل به امتياز كنه؟
داری در مورد شاراپووا صحبت میکنی یا رافا؟
آمار 76% ش در تور چیز دیگه ای میگه. شما مطمئنا بازی رو اصلا ندیدی وگرنه این حرف رو نمیزدید. رافا معمولا کم میاد روی تور ولی همیشه آمار خوبی در این قسمت ارائه داده.
دوست داشتن ربطی به نوع بازی نداره، مثلا من طرفدار تیم ملی آرژانیتم ولی قبول دارم برزیل زیباتر بازی میکنه، فدرر هم بارها گفتم از نظر من زیباترین بازی تنیس رو انجام میده بازیش رو هم خیلی دوست دارم ولی از خودش خوشم نمیاد. ضمنا از نظر من رافا هم زیبا بازی میکنه، تائید فدرر حتما نباید منتهی به نفی رافا بشه یا بالعکس.
ممد جان من بازي رو كامل ديدم. 76 درصد هم درسته. ولي مي تونيم برگرديم وببينيم اين 76 درصد چطوري اومده. شما اگه مثلا 50 بار بياي روي تور و 35 تا والي بزني امارت ميشه تقريبا حدوداي 76. اگر 5 بار بياي 3 بار هم بزني ميشه 76. با اينكه هر دو 76 در صده ولي ايا قدرت اون بازيكني كه 76 درصدش از راه اول به دست اومده با اون بازي كني كه 76 درصدش از راه دوم به دست اومده يكيه؟ اون توپ هايي كه اومده روي تور و تبديل به امتياز كرده رو منم مي تونستم به امتياز تبديل كنم در ضمن تا مجبور نمي شد نميومد. كسي كه بازي رو ديده كاملا منظورمو مي فهمه. به طور خلاصه نادال اصلا ميل به بازي روي تور نداشت فقط توپ هاي تموم شده رو ميومد روي تور ميزد. اين امار خوبشم به همين علته. مثلا من اگه تموم بازي وايسم ته زمين بعد سر يه توپ ساده مجبور شم بيام روي تور و توپ رو بزنم امار روي تورم ميشه 100 درصد. پس اين درصدا زياد منطقي نيست. دوست داشتن ربطي به نوع بازي نداره؟ شما مگه طرفدار تنيس نيستي؟ مگه تنيس رو بخاطر زيباييش نگاه نمي كني؟ پس چطور ممكنه كه طرفدار زيبايي تنيس باشي و كسي روكه همه ميگن از همه زيبا تر بازي مي كنه رو دوست نداشته باشي؟ خب نوع بازي زيبايي رو درست مي كنه ديگه. اين نوع نادال همه چي به جز زيبايي داره كسي كه واقعا زيبايي رو دوست داره بايد بياد سمت فدرر. حرفات تناقض دارن با هم.

ویرایش توسط Ahoura : 09-13-2011 در ساعت 10:29 PM
Ahoura آنلاین نیست.  
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: