نمایش پست تنها
قدیمی 09-13-2011, 07:11 PM   #563
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
کجای حرف من توهین بود؟ خب ویمبلدون 2010 هر کس 2-3 بازی اول رافا رو میدید میگفت حیف فقط طرفداران متعصب رافا میگن مصدوم بود و مشکل داشت ، شما به من بگو همین ویمبلدون امسال با دلپوترو مگه رافا اواخر ست اول مصدوم نبود؟ مدیکال تایم اوت هم گرفت بعد اونوقت ست دوم چی شد یهو که از این ور میدویید اونور هر کس اولین بارش بود تنیس میدید اون قیافه رافا رو توی تایبرک میدید فکر میکرد حالا زانوش چی شده و همین الان انصراف میده
یا بازی رافا با پتشنر ویمبی پارسال چی شد رافا که مصدوم بود یکدفعه معلوم نشد چه اتفاقی افتاد اومد قهرمان شد
اینکه با مصدومیت هم میاد و قهرمان میشه نشان از عرضش داره

Medical TimeOut تا حدیش یه نوع تاکتیکه مگه دیشب نواک اینکارو نکرد؟؟ نواک صد ها مثال دارم که تا دیده نمیتونه بازیش رو بکنه یا انصراف داده یا Trainer خبر کرده!!

اگه شما دل خوش کردی پتشنر یا ... بیان رافا رو توی چمن ببرن یا حتی هارد که خب از خوش بینی خودته!! بردن یه ست دلیل نمیشه بگیم اونا بهتر بودن یا رافا از قصدی MTO گرفته!!

اگه رافا قرار باشه به امثال پتشنر ببازه که الان دارنده ی ده گرند اسلم نبود!!

شما اگه تنیس رو بطور جدی بازی کنی درد های موضعی و موقتی در تنیس زیادن!! این توجیه MTO های رافا نیست بلکه حقیقته... اینکه یه ست درد داشته باشه و یه ست دردت رفع بشه چیز عجیب و تازه ای نیست و با اون شدت دویدن در رالی ها ممکنه یک لحظه به یه قسمتی از بدن بازیکن فشار بیاد که جزیی باشه و برطرف بشه!

شک نکن اگه لیاقت نداشت با همون MTO های بقول شما الکی هم نمیتونست قهرمان گرند اسلم بشه
koury آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: