09-13-2011, 05:58 PM
|
|
RogeLleyton's Lover
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
خیلی جالبه، یکی یه چیزی یه جا میبینه، میاد غلط اینجا میگه، یکی دیگه هم نقل قول میکنه شکلک میزاره، حالم میکنه. بابا حداقل درستش رو یاد بگیرید بعدا بیاد خارجی حرف بزنین 
همیشه از کناره گیری فدرر از تنیس ناراحت میشم، ولی از یه طرف واقع خوشحال میشم که یه سری که واقعا نمیفهمم به چه علت تنیس میبینن هم بالطبع این ورزش رو تنها میزارن، این خودش جای بسی خوشحالیه.
|
حالا اون یه اشتباه تایپی ، لپی یا هرچی کرد ، منم اشتباه دیدم ، فک کردم درست نوشته ، تو دور ور ندار ربطش بده به مسائل دیگه!
من منظورشو فهمیدم که توپ هوا کردن بود... غلط املایی سومو که ازت بگیرم مث خودت به همه چی ربطش میدم! از تو انتظار سعه صدر بیشتری است ، آقای متبحر!!
من به دلیل علاقه به خود تنیس (البته الان خیلی شبیه اون تنیسی که من دوست دارم نیست ) و بازیکنام تنیس می بینم... البته یه ذره سخته فهمیدنش...
ویرایش توسط Pouya : 09-13-2011 در ساعت 06:10 PM
|
|
|