09-11-2011, 10:07 AM
|
|
Member
سپاس: 1,062
در 37 پست 538 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
به قول پویا خسته نباشی پیرمرد
باخت بدی بود اما اشکال نداره چرا؟ چون در شرایط اولیه تقریبا یکسان (دو ست اول که هر دو تازه نفس بودین) پدر نوله رو دراوردی به طرز وحشتناکی باورنکردنی و high class بازی کردی که مو به تن ادم سیخ میشد از پایاپای هم خیلی اونورتر( نوله ضعیف نبود فرصت پیدا نمی کرد.)
بعد از اون بدنت نکشید (حالا طرفدارای نوله و... میان میگن برد نوله رو لوس نکن!) تلاش و روحیه نوله تحیسن برانگیز بود ولی
چیزی که من دیدم و کاملا احساسش میکردم خستگی مفرط راج بود(خسته باشی اونوقت روحیه ات کجا بود!) خوب وقتی حریفت حال نداشته باشه لازم نیس نواک جوکوویچ برترین تنیسور حال باشی که بتونی برگردی و ست بگیری و فیگور بیای (شاید من اشتباه دیدم و حس کردم؟؟؟!!!!!)
به هر حال لب کلام :بازی دو ست اول مرد 30 ساله فراتر و باارزش تر از بچه بازی های 24 و 25 ساله ها .
فقط یه کم دقیق فکر کنید این همه تنیسور جوان پرانرژی و تاپ داریم(مثلا همین رافا و اندی خودمون، هم سن های عزیز)چه طوریه هیچ کدوم نمی تونن اون طور که راجر ، نوله رو چپ و راس می کنه اونام این کارو بکنن؟؟
تبریک به نوله ایا امیدوارم نوله در فینال موفق باشه( خب معلومه که دوس ندارم رافا ببره و حرفی توش نیس!) یعنی اگه نبره امیدوارم اون دوس دختر جلز و ولزیش ولش کنه و نوله افسرده بشه 
|
|
|