نمایش پست تنها
قدیمی 08-11-2011, 07:20 PM   #102
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

باز هم سناریوی باخت برای عشق من رافا ... و یه دنیا غم و
غصه دیگه برای من عاشق.

اما جا داره پیروزی ایوان دودیگ سختکوش رو به این تنیسور کروات تبریک بگم. باید به طور کامل بازی رو تماشا کرده باشید تا تصدیق کنید، دودیگ چندین اسلحه ی فوق العاده همچون سرویس های وحشتناک بالای 215 کیلومتر، ضربات Down the Line برق آسا، Serve and Volley کم نقص، Drop Shotهای Outta Nowhere و کاملاً غافلگیر کننده، ضربات Cross Court و Inside Out عالی و به غایت سریع و همچنین حضور در اکثر نقاط زمین با دوندگی و Footwork مناسب در بازی خودش داشت. اجرای درست و بدون اشتباه این مهارت های کارآمد، هنر بازی دودیگ در مسابقه ی صبح بود. مهارت هایی که اگر به درستی اجرا بشن و در طول بازی دچار افت نشن (که در بازی امروز صبح نشدند)، هر حریفی رو به ناچار، دچار مشکل می کنند.

از اون سمت، رافای نازنین من، خوابیدن/Placement توپ های 1st Serviceش دقیق نیستند و متاسفانه Wide یا Down the T در Service Box حریف فرود نمیآیند و هنوز هم که هنوزه سرعت لازم رو ندارند. این مهم ترین ضعف رافا هست که باعث می شه همیشه در معرض Break شدن قرار بگیره چرا که حریف این توپ ها رو می تونه به خوبی برگشت بده. مخصوصاً اگر این سرویس ها، 2nd Serve رافا باشن! که فوق العاده ضعیفند! و در ماه های اخیر نوسان زیادی هم پیدا کرده اند.

علاوه بر این ها Forehand سابقاً خوب رافا، الان چند ماهیست که دچار ضعف مشهودی شده و به این دلیل شاهد Unforced Errorهای زیادی از این اسلحه ی همیشه قابل اعتماد ماتادور هستیم. دیگر نقاط ضعف رافا رو هم که بارها بهشون اشاره شده ولی متاسفانه تا به حال مربی ش عمو تونی نتونسته برای رفعشون تمهیدی کارآمد بیندیشه و از رافا بخواد که بر روی اون ها تمرکز بیشتری در تمریناتش داشته باشه. به هر حال، نادال دیشب فرصت های Break Point زیادی داشت و تونست کمی از اون ها رو استفاده کنه و از دودیگ جلو بیفته اما در ادامه ی مسابقه، خودش بریک شد و در دو ست (در حالی که فرصت بردن بازی رو هم داشت) کار رو به تای بریکی کشوند که هیچ وقت پیروزی درش تضمین شده نیست. همه ی این ضعف ها دست به دست هم می ده که اعتماد به نفس و امید به امتیازگیری پس از هر پوینت، کم رنگ و کم رنگتر بشن. اتفاقی که برای رافای من افتاد.

.......

از اون سمت، اگر دودیگ بتونه سطح بالای بازیش مقابل رافا رو حفظ کنه بدون تردید، حداقل تا یک چهارم بالا خواهد آمد. اگر هم که نتونه و توان بدنی ش رو در این بازی بیش از حد مصرف کرده باشه، خوب به طبع در دورهای بعدی حذف خواهد شد. به هر تقدیر برای این تنیس باز شایسته که فصل موفقی رو با توجه به جایگاه رنکینگش تا به حال داشته، آرزوی موفقیت می کنم. ضمناً از صمیم قلبم برای بازگشت قدرتمند رافای نازنینم به مسابقات در پیش رو، دعا می کنم. رافایی که خودش می دونه که چقدر از ته دل دوستش دارم و با هر شکستش یه عالمه اشک می ریزم.

ضمناً پیشاپیش قهرمانی راجر فدرر در مسترز راجرز کاپ امسال رو هم خدمت هواداران دوست داشتنی ش تبریک عرض می کنم.

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: