نمایش پست تنها
قدیمی 08-11-2011, 11:43 AM   #84
SoulSiick
Junior Member

آواتار SoulSiick

پستها: 9
سپاس: 27
در 9 پست 211 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر

من چند وقت پیشا توی فروم دیگه این پست رو دادم :

نقل قول:
نوشته اصلی توسط SoulSiick
اگر زمین های مورد علاقه ی نادال رو به ترتیب مشخص کنیم اول رس، بعد چمن و در آخر هاردکورت. من شخصا قهرمان شدن نادال توی یو اس اپن رو خیلی دشوار می بینم. نادال امار خیلی خوبی توی گرندسلم های هاردکورت نداره و از 10 گرندسلمی هم که گرفته 2 تاش فقط توی هاردکورت بوده و بعضی سال ها حتی برای رسیدن به نیمه نهایی هم مشکل داشته. و جالب بدونید نادال رکورد دار قهرمانی مسترز هم هست با 19 قهرمانی (فدرر 18 قهرمانی دومه) ولی نادال ازین 19 تا 15 تاش رو روی رس قهرمان شده و به ندرت توی جام های دیگه قهرمان شده.

این شکل مجموعه عملکرد مسترز ناداله، من تورنمنت های رس رو توی کادر قرمز گذاشتم :

این هم مجموعه عملکرد گرندسلم نادال، رس و چمن رو توی کادر قرمز گذاشتم و هاردکورت بیرونه :

همونطور که قبل از فصل رس/چمن هم گفتم اگر جکوویچ می خواد نادال رو بگیره و شماره 1 بشه باید توی فصل رس و چمن بهش غلبه کنه، چون چیزی که باعث میشه نادال از بقیه فاصله بگیره این قسمت از فصله. توی بقیه ی سال نادال دست یافتنی و شکست دادنیه. اینجا عامل تعیین کننده برای نادال انگیزه است، سال گذشته که قهرمان شد اصلا اولین بار بود که به فینال یو اس اپن میومد و می خواست Career grand slam کنه و انگیزه ی خیلی زیادی داشت. باید دید امسال چیزی هست که برای نادال باز به همون اندازه ایجاد انگیزه کنه یا نه.

بازم میگم، اگر نادال بخواد خارج از فصل رس/چمن موفق باشه به انگیزه ی قوی نیاز داره که تلاشش رو دوبرابر کنه. چون هنوزم هاردکورت زمین مورد علاقه اش نیست و از طرف دیگه بازی نادال وابستگی شدیدی به اون روحیه جنگندگیش داره.

با این حال و بعد از همه ی این حرفا بازم این باخت هیچ معنایی نداره. هر تنیسور گاه و بیگاه یه روز Off داره. شاید نادال توی سیسیناتی هم عملکرد معمولی یا خوبی داشته باش ولی همچنان 1- داستان گرندسلم یه چیز دیگه است و 2- احتمال شماره 1 شدن نادال در پایان سال حتی قبل این تورنمنت هم خیلی کم بود.

+ از باخت دل پوترو خیلی ناراحت شدم و برام هم عجیب بود. دل پوترو اخیرا خیلی روند رو به رشد خوبی داشت و به آمادگی خیلی نزدیک بود. روی اومدنش به مراحل پایانی حساب کرده بودم.
SoulSiick آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SoulSiick به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: