من چند وقت پیشا توی فروم دیگه این پست رو دادم :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SoulSiick
اگر زمین های مورد علاقه ی نادال رو به ترتیب مشخص کنیم اول رس، بعد چمن و در آخر هاردکورت. من شخصا قهرمان شدن نادال توی یو اس اپن رو خیلی دشوار می بینم. نادال امار خیلی خوبی توی گرندسلم های هاردکورت نداره و از 10 گرندسلمی هم که گرفته 2 تاش فقط توی هاردکورت بوده و بعضی سال ها حتی برای رسیدن به نیمه نهایی هم مشکل داشته. و جالب بدونید نادال رکورد دار قهرمانی مسترز هم هست با 19 قهرمانی (فدرر 18 قهرمانی دومه) ولی نادال ازین 19 تا 15 تاش رو روی رس قهرمان شده و به ندرت توی جام های دیگه قهرمان شده.
این شکل مجموعه عملکرد مسترز ناداله، من تورنمنت های رس رو توی کادر قرمز گذاشتم :
این هم مجموعه عملکرد گرندسلم نادال، رس و چمن رو توی کادر قرمز گذاشتم و هاردکورت بیرونه :
همونطور که قبل از فصل رس/چمن هم گفتم اگر جکوویچ می خواد نادال رو بگیره و شماره 1 بشه باید توی فصل رس و چمن بهش غلبه کنه، چون چیزی که باعث میشه نادال از بقیه فاصله بگیره این قسمت از فصله. توی بقیه ی سال نادال دست یافتنی و شکست دادنیه. اینجا عامل تعیین کننده برای نادال انگیزه است، سال گذشته که قهرمان شد اصلا اولین بار بود که به فینال یو اس اپن میومد و می خواست Career grand slam کنه و انگیزه ی خیلی زیادی داشت. باید دید امسال چیزی هست که برای نادال باز به همون اندازه ایجاد انگیزه کنه یا نه.
|
بازم میگم، اگر نادال بخواد خارج از فصل رس/چمن موفق باشه به انگیزه ی قوی نیاز داره که تلاشش رو دوبرابر کنه. چون هنوزم هاردکورت زمین مورد علاقه اش نیست و از طرف دیگه بازی نادال وابستگی شدیدی به اون روحیه جنگندگیش داره.
با این حال و بعد از همه ی این حرفا بازم این باخت هیچ معنایی نداره. هر تنیسور گاه و بیگاه یه روز Off داره. شاید نادال توی سیسیناتی هم عملکرد معمولی یا خوبی داشته باش ولی همچنان 1- داستان گرندسلم یه چیز دیگه است و 2- احتمال شماره 1 شدن نادال در پایان سال حتی قبل این تورنمنت هم خیلی کم بود.
+ از باخت دل پوترو خیلی ناراحت شدم و برام هم عجیب بود. دل پوترو اخیرا خیلی روند رو به رشد خوبی داشت و به آمادگی خیلی نزدیک بود. روی اومدنش به مراحل پایانی حساب کرده بودم.