نمایش پست تنها
قدیمی 07-03-2011, 11:25 PM   #835
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

خب ابتدا قهرمانی نواک(سونامی تنیس) که واقعا برازنده این عنوان و حتی رولند بود رو به همه تبریک میگم!واقعا توپایی که نواک توی بیس لاین رافا ریترن میکرد جای تقدیر داشت و این کار رافا رو خیلی عذاب داد!و به گمان اوت شدن اونا رو شورت ریترن میکرد و تمرکز یا همون ریتم بازیش رو هم بهم میزد!
خب نواک توی سطحی که تخصص لازم رو مث بقیه سطوح نداشت رافا رو به زانو در اورد!و اگه با همین شرایط توی یو اس اپن یا حتی استرالیا باشه یک ست هم نمیده!به امثال رافا!

تازه این سومین باخت رافا توی فینال گرنده!و سومین گرند نواک!

من احساسی که درباره نواک دارم پتانسیلی داره که تمام گرند ها رو تجربه کنه و حتی دو رقمی شه!چون بعد از فدرر و نادال بشترین ثبات رو از نواک دیدم!

نواک با نامبر وانی انتظارات رو از خودش بالا و بالاتر میبره و برای حفظ این عنوان دست به شکار هر جامی خواهد زد.

همون طور که راجر در حدود همین سن رافا گیر مزاحمایی مث رافا افتاد رافا هم داره مث راجر گیر همچین مزاحمایی میفته! نه یه بار نه دو بار بلکه فعلا تا حالا 5 بار پیا پی!

خب تنیسوری هم مث رافا برای من خیلی باشخصیت و قابل احترامه .جا داره به رافا هم خسته نباشید بگم.

خب نواک یه جون تازه ای به تنیس بخشیده و مرد ایده الی در تمام سطوحه

دوستت دارم نواک (سونامی تنیس)

عاشقتم راجر(اسطوره بازی و اخلاق و...)
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: