نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hossein Murray
من صادقانه می گم که نتونستم آخرای بازی رو تحمل کنم . همیشه بی طرفانه پای مسابقه ی تنیس می شینم و از بازی هر دو لذت می برم بدون اینکه مایل باشم طرف خاصی ببره . بازی دیروز مثل خیلی از نیمه نهایی های دیگه که اندی اومده و باخته فرق می کرد . امیدوارم بودم اندی بازی پخته تری ارائه بده . اما جز حرکات کودکانه و تاسف های بی فایده هیچ چیز دیگه ای ندیدم ازش . رافا به نظر من خیلی هم خوب بازی نکرد . روز متوسطی داشت . اما گندی که اندی دوباره رو گند های قبلیش گذاشت باعث شد راحت ببازه . اینم یه جورشه دیگه !!
من تا بازی دیروز به این فکر می کردم که چقدر بازی های امسال جذاب تر از پارسال شده . واقعا بازی هایی که نواک با تومیک و سونگا کرد و بازی فدرر و سونگا و البته از همون اوایل که فدرر با نلبندیان و نواک با باغداتیس بازی می کرد به من نشون داد که تنیس جذاب هنوز هم زنده س .
دوست دارم از فینالی که بین دو تا بازیکن مستحق برگزار میشه لذت ببرم . این فعلا خودش دلخوشیه خوبیه ! نه این که به موجودی دل ببندی که جلوی چشمات بیاد گند بزنه عین خیالشم نباشه ...
|
حسین اینجا باخت حق اندی بود و باید میباخت من هم زیاد ناراحت نیستم چون اندی طوری نبود که بگیم میتونست بره فینال و اگرم میرفت نهایتا از نواک میباخت چون روحیه خیلی خیلی خیلی ... پایینی داره که باعث میشه انقدر زود خودشو ببازه ولی بعضی جاها ادم باید ناراحت شد مثل بارکلیز پارسال چون اندی عالی بود و به نظرم حقش بود اونجا حداقل بره فینال در این مواقع باید عصبی و ناراحت شد نه در این موارد
تا اطلاع ثانوی اندی در گرنداسلم برای نادال و فدرر و جوکوویچ و شایدم دلپو فقط زنگ تفریحه همین

و تا وقتی این رو باور نکرده باشه که در هر زمان و موقعیتی باید امیدوار باشه گرنداسلم نمیبره متاسفانه این مشکلات روانی و احساسی اندی خودشو نابود کرده وگرنه مطمئن باشین اندی باید خیلی زودتر از اینها گرند میبرد