نمایش پست تنها
قدیمی 07-01-2011, 10:51 PM   #660
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)

بازی رو همه دیدن و همه اتفاقات بازی مشخص بود و نیاز به بحث زیادی نداره!
تنها نکته هایی که میشد گفت اینه که:
رافا ست یک رو خیلی بد بود.بیشترین ارورهاش هم ست یک داد! و در مقابل اندی بازیه خیلی خوب و اگرسیوی رو انجام داد!
باورم نمیشه که اندی بیاد هجومی بازی کنه و رافا برعکس پسیو بازی کنه!

اما ست دو همه چیز به هم ریخت. با اشتباهاتی که اندی انجام داد ، رافا هم تونست کنترل بازی و اداره اش رو در دست بگیره. چیزی که برام جالبه اینه که رافا اینبار مقابل اندی اگرسیو بازی نکرد و سعی کرد توپ های که اندی به سمت بکهندش می فرستاد ،با بکهند کراس کورت بزنه. یاد لندن افتادم.اونجا هم رافا سعی کرد زیاد از فورهندش استفاده نکنه و فورهند اندی رو به کار بگیره چرا که فورهندش ضعیف تره و از این طریق امروز هم همه توپ ها رو به فورهند فرستاد و ریتم بازی موری رو خراب کرد. البته اندی هم ارور هاش یکی یکی بالا می رفت و دیگه کار از کار گذشته بود!
فکر کنم این یه استراتژی جالبی بود که برا اولین بار از رافا دیدم! هیچوقت رافا رو ندیده بودم که اینقدر کم فورهند بزنه تو یه بازی!
هر موقع رافا با یه فورهند Inside in یا یه فورهند Down the line سعی میکرد امتیاز بگیره بلای جونش میشد.چرا که موری خیلی خوب توپ رو با یه فورهند یا بکهند کراس کورت به کورت باز شده نادال می فرستاد. نادال هم وقتی میدید از این راه کاری نمی تونه بکنه سعی کرد پسیو بازی کنه و تنها توپ رو با بکهند و اسلایس به فورهند اندی بفرسته و اینجوری امتیاز بگیره!

در کل از بازیه رافا زیاد راضی نیستم.چرا که دوست دارم هجومی باشه،اما از نتیجه و استراتژی رافا و اینکه خیلی خوب بازی خونی کرد و گیم پلن نتیجه بخشی رو ارائه داد راضی ام و بهش تبریک میگم!

فقط امیدوارم مقابل نواک اینجوری بازی نکنه چرا که راه پیروزی بر نواک یه بازی اگرسیو است!

سپاس...!

ویرایش توسط S.A.IVI.A.N : 07-02-2011 در ساعت 12:38 AM
S.A.IVI.A.N آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: