نمایش پست تنها
قدیمی 06-30-2011, 12:50 AM   #584
ستایشمند
Junior Member

آواتار ستایشمند

پستها: 14
سپاس: 113
در 15 پست 99 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک جوکوویچ،اندی موری،نیکلای داویدنکو،فرناندو ورداسکو،ماریا شاراپووا،کیم کلایسترز

خوب از هر چه بگذریم سخن نوله خوش استدوستان همگی بازی فدرر با تی سونگارو دیدن،حالا دوستدارم پس فردا بازی نوله رو ببینین که چطوری این غول بیابونیو پر پر میکنهپس فردا حتما تو پستم مینویسم که اگه دو تا تی سونگا هم تو زمین بود حریف نوله نمیشدو به وقتشم میرسیم خدمت اقا رافا،که البته اگه از پس موری بر بیاد چون موری هم خیلی اماده و تشنس،بلاخره یه جورایی میزبانه دیگه،تازه جلوی یه مهمونایی مثل شاهزاده ویلیام و کیت مدیلتون باید یه خودی نشون بده و اگه اشتباه نکنم مصدومییت نادال اوت میکنه و مصدومییتشو بهانه میکنه، چون موری سبک بازیش جورییکه خیلی به حریف فشار میاره،دوستان به چهره موری دقت نکنن،چون مادرزادی چهرش خسته به نظر میرسه،اگه کسی تی وی رو روشن کنه و موری رو ببینه اگه از زمان بازی بی اطلاع باشه فک میکنه ست پنجمهبه هر شکل یکی از زیباترین نیمه نهائی ها رو خواهیم داشت

میدونم باخت امروز فدرر اعصاب خیلی ها رو بهم ریختهولی نگران نباشید پس فردا نوله جیگرشو در میاره اونوقت حسابی دل همه خنک میشه منهم دقیقا حس شمارو دارم برای همین گفتم عقدمو خالی کنم،منتها اگه گفتین کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بله درست حدس زدین خانوم چلغوزی به اسم مارین بارتولیمن نمیدونم چه فکری کردن به این گفتن بره تنیس؟؟؟!!!!! استایلشو نگاه کردن!!!!! که من فک میکنم استایلش بیشتر به کشتی گیرا میخوره،با اون کولای مسخرش،نا سلامتی تو زنی،چییه اون کولا اخهههههههههه!!!!! صد رحمت به کورتانیتزه حالا بگیم همه اینا درست،بریم سراغ سبک بازیش....تو رو خدا کار ما رو ببین،شده حل معادله چند مجهولییه بارتولی...قبل از هر چیز این ورجه وورجه ها و رقص پاها چی میگهههههه؟؟؟؟!!!!!!در ضمن من بازی رو از ntv spor میدیدم،که گزارشگر به ترکی داشت میگفت رقص پایی که این میکنه مایک تایسون نمیکنه،که من ترکیدم از خندهحالا باز همه اینا درست،این حرکت فنری مانند قبل سرویس چی میگههههههه؟؟؟!!!!کسی ندونه فک میکنه رو تخته دایو میخواد شیرجه بزنهادامه دارد....با عرض معذرت از دوستانی که شاید ناراحت بشن و مخصوصا شخص خانوم بارتولی

خب اینم از اخرین قسمت بارتولی،تا قبل از سرویسو اومدیم...میرسیم به زدن سرویس،وقتی توپو ازاد میکنه این حرکت دسته چی میگههههه؟؟؟!!!منو یاده گلادیاتورو..زوروو..تسوکئو..اینا میندازه،من همیشه فک میکنم خدای نکرده خدای نکرده اگه راکت از دستش در بره میزنه گردن دو سه نفرو میپرونه بازم همه اینا درست،این دودستی گرفتن راکت چی میگهههههههه؟؟؟!!!مگه بیل گرفتی دستت اخه دختر خوب،نترس ولشکن فرار نمیکنه،من نمیدونم شایدم زمین تنیسو با زمین کشاورزی اشتباه گرفته!!!!بازم همه اینا درست،این رنک 9 که در حال حاضر هست چی میگههههههههه؟؟؟!!! به جان خودم رنک 99 هم براش زیاده!!!! در اخر تصور من اینه که هر وقت میبازه تو ذهن خودش میگه: اخه این تنیسم شد فوتبااااااااال!!!! اخیش هم سبک شدم هم شکست فدرر یادم رفت....ای وربچولی بارتولی..... باز جا داره از دوستان خوبم عذرخواهی کنم امیدوارم از من دلخور نشده باشند،مزاح کردم به بزرگوارییه خودتون ببخشید،همچنین ارزوی موفقییت برای خانوم بارتولی و اهدافشون وتیمشون...

ویرایش توسط Mohammad : 06-30-2011 در ساعت 08:16 AM
ستایشمند آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ستایشمند به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: