نقل قول:
نوشته اصلی توسط javi
راحت باش
منظور از این همون رافائل نادال بود.جمله رو کوتاه کردم چون همه میدونن این کارا فقط از ایشون بر میآد.حالا گیرم تو این بازی حق با شما باشه اما در کل این مسئله رو نمیتونی انکار کنید،بعدشم من در مورد تنیس حرف زدم نه صلاحیت بازیکن،حالا شما که تو اون جایگاهی ، چیکار به راجر داری مگه من اونو با راجر مقایسه کردم؟ اگه راجر هم بخواد فر پلی رعایت نکنه از او هم انتقاد میکنم.
ضمنا" فک نکن جایگاهت خیلی مهمه حتی اگه رنگ اسمت آبی باشه،تو نمیتونی حد کسی رو مشخص کنی ،تقصیر نداری این روحیه سلطه گری رو روحیه مردم خوب اثر گذاشته..
|
من اول از آخر شروع می کنم،
خوشبختانه تو این فروم بحث سلطه جوئی و قلدرم بلدرم بازی وجود نداره و همه چیز بر پایه ی دموکراسی ریخته شده ولی من شخصا در جایگاه یه طرفدار رافا جوابت رو میدم و ربطی هم به رنگ آبی و قرمز و سبز هم نداره!!
خدا رو شکر تا الان که تو این انجمن استفاده ی ابزاری و سو استفاده از رنگ نداشتیم و از این ببعد هم نداریم ولی هر کس باید حد و حدود حرف زدنش رو خودش بفهمه... احترام متقابلش خوبه و نه یکطرفش، تا وقتی به بازیکن دیگه ای که اینجا مد نظر رافاس احترام نزاشتی توقع نداشته باشه کسی بحث راجر رو پیش نکشه و به بازیکن مورد علاقه ی شما به تنهائی احترام بزارن!!
اگه همه میدونن این کارا فقط از رافا بر میاد پس دلیلش چیه بیای مطرحش کنی؟ اگه مطرح می کنی چه دلیلی داره اونطوری خطابش کنی؟؟ هم میخوای حرفت رو بزنی هم بی احترامی کنی کسی هم چیزی نگه؟