با تمام علاقه ای که به فلی لوپز دارم و دوست دارم به نیمه نهائی یه اسلم برسه ولی امیدوارم موری ببردش که اگه تو سمی فاینال رافا بردش باز توهم توطئه ی اسپینیش دوستان گل نکنه!
بعیده علی سونگا حریف راجر بشه حداقل روی چمن ولی امیدوارم اگه نمیتونه ببره حداقل یه بازی مهیج رو شاهد باشیم از راجر و جو...
آسونترین بازی این دور به نواک افتاده، نباید به برد های نه چندان مقتدرانه ی تومیک برابر سود و مالیس دل خوش کنیم، داویدنکو هم که صدای کلنگ قبرش به گوش میرسه پس بردن داوی هم هنر نبود!! تومیک تو استرالیا درسته مقابل رافا ست دوم عالی بود ولی کلا تو بازی با بازیکنان بزرگ استرس میگیردش و بعیده همون بازی که دیروز کرد رو با نوله بتونه انجام بده!! حتی بعید میدونم پا به پای نواک پیش بیاد پس راحت ترین مسیر تا نیمه نهائی مال خود نواکه!!
رافا و فیش هم که بازی حساسی خواهد بود، فیش بدنبال اولین سمی فاینال عمرش و رافا بدنبال راهیابی به پنجمین نیمه نهائی متوالیش در ویمبلدون. رافا و فیش 4 سال پیش در ویمبلدون با هم بازی کردن که رافا راحت اون فیشی که دوران افتش رو میگذروند برد ولی این فیش مطمئنا خیلی بهتر هست و خطری تر! هر چند من بیشتر از خوان از فیش نمیترسم ولی فراز و نشیب های رافا تنها دغدغه ی این بازی میتونه باشه که امیدوارم مثل اغلب کوارتر فاینال ها بتونه با ثبات ظاهر بشه..
|