06-28-2011, 11:51 AM
|
|
Rafa's Fan
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpotro
تحمل باخت دارم. ولی نه با نامردی
مسئولین ای تی پی به نادال چیزی نمیگن چون یه نفر لازمه جلوی فدرر بایسته و به رقابت های
تنیس جذابیت بده.
بازیکنان زیادی هم بودن که به رفتارهای غیرورزشی نادال مثل تاخیر در زدن سرویس در لحظات
حساس بازی اعتراض کردن . ولی به همون دلیلی که در بالا گفتم اعتنایی نمیشه. چون
مسئولین ای تی پی به نادال نیاز دارن. بازوش کلفته.
|
اینجا رو خوب اومدی، دیروز اورج تایم بیتوین پونتس هر دوشون 26 ثانیه بود،ولی راموس به رافا اخطار و تذکر داد، بیچاره حال رافا دیدن داشت بعد اون تذکر
هر بازیکنی به یک استایل خاصی سرویس میزنه، خب رافا هم از شروع دوران بازیگریش این رفته رفته عادت کرده که با تمرکز و صرف زمان بیشتری سرویس بزنه، مثلا راجر دوست داره سریع سرویس بزنه و زمان بازیشا رو کوتاه کنه
ببین رضا جان من نوع تفکر تو رو مخصوصا تو زمینه ی belief خیلی دوست دارم
بیا اینجوری به قضیه نگاه کنیم ، رافا کی دچار مشکل شد ؟ وقتی اون فرهند دان د لاین رو آن رانینگ زد و امتیاز گرفت، آخه بردار من چه لزومی داره وقتی بازی خوب خودتو رو میکنی سریع تظاهر به مصدومیت بکنی و بازی رو برا خودت سخت
6-5 بودن که رافا منتظر بود دل پوترو سریع گیم خودشو بگیره، اصلا به هیچکدوم از سرویس های دل پو عکس العمل خاصی نشون نمیداد
بعدش دل پو با چیر آمپایر بحث میکرد که چرا به رافا اجازه داده وسط بازی مدیکال تایم بگیرهدر ادامه ی بازی هم دل پو زمین خورد نیاز به مدیکال تایم وسط بازی داشت، آیا رافا اعتراضی کرد و چیزی گفت؟
|
|
|