نمایش پست تنها
قدیمی 06-27-2011, 04:46 AM   #343
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

کیمیکو داته کروم - وینس ویلیامز؛ قهرمان پنج دوره زنده ماند

او تقریبا از اخرین قربانی ها در یکی از الهام بخش ترین بازگشت های تنیس تبدیل شد، اما وینس دیدار برابر تنیسور 40 ساله ژاپنی را در کورت مرکزی ویمبلدون و پس از ماراتنی در حدود سه ساعت مدیریت کرد تا از شکستی بزرگ در بعد از ظهر چهارشنبه رهایی یابد . امریکایی در سه ست و با نتایج 7-6 3-6 و 6-8 بر تنیسور پرتجربه غلبه کرد . ویلیامز در رویداد دوم خود پس از اسیب های لگن و شکم، به عنوان تماشاگر، بازی کامل داته کروم را نظاره گر بود زمانی که 1-5 در ست نخست عقب افتاد. اما سلاح بزرگ امریکایی راه نجات را برای او هموار کرد، وینس با استفاده از ضربات سنگین سرو تا حدودی خود را از مخمصه شرقی نجات داد و بازی را به تای بریک کشاند اما ژاپنی که با سرو اند والی به سوی او حمله می کرد، هشتمین امتیاز ست را از دست نداد تا در نهایت به شایستگی پیروز شود .

" او بیرون آمد و به نظر می رسید نمی توانستم یک گیم بگیرم .او به خوبی بازی میکند - به هر توپی از خط و بیس لاین ضربه می زد و برای کسب اولین ست هجومی می آمد، این ناامید کننده بود" وینس ویلیامز گفت.
ویلیامز با یک بریک ست دوم را با پیروزی به پایان برد تا ست سوم برنده را مشخص کند . با نتیجه مساوی در کسب شش گیم، کار به بریک کردن کشید و تا اخرین لحظات برنده این دیدار هیجان برانگیز نامعلوم بود. اما تجربه وینس بر روی چمن و مسابقات ویمبلدون به کمک او آمد تا از باخت برابر کروم فرار کند " من مقدار زیادی به او اعتبار می دهم و فقط از این طریق خوشحالم" 31 ساله گفت . "مستقیم تا پایان او حمله کرد، حتی در اخرین پوینت" .I hit a great approach and she almost got the passing

و آسیب دیدگی امسال ؟ " من تا به حال هیچ دردی ناشی از جراحت نداشتم،که بیش از من انتظار می رود . من احساس می کنم در ایستبورن بهتر بازی می کردم، بیش از حد .
بدیهی ست که ترجیح می دادم در مجموع های مستقیم برنده شوم، اما بازی در هر امتیاز فقط اهمیت دارد،نگه داشتن بازی و مبارزه.

داته کروم بازی خود را راضی کننده می بیند " البته خیلی خیلی بابت باخت امروز ناامید هستم ، اما این مبارزه خوبی برای من بود" ژاپنی 40 ساله گفت .
من بازی سختی با وینس داشتم -- او یک قهرمان بزرگ در اینجا و یک بازیکن بزرگ است، من بسیار خوشحالم حتی اگر بازنده باشم .

Date-Krumm's tennis was one of the biggest crowd pleasers of the day - drop shots, angles, volleys, slices... "این فقط در نسل من. همیشه بازی مارتینا و استفی را تماشا می کردم، ساباتینی نیز مانند انها . در حال حاضر هر کس یک بازیکن قدرتی ست، اما من سبکم را ادامه می دهم، به خصوص لذت بردن از بازی در چمن" . رکورد بالاترین رنک آسیایی در تاریخ انجمن تنیس زنان، به تنهایی به کروم تعلق داشت تا قبل از آزاد فرانسه و قهرمانی لی، و جهش او به رتبه چهارم در جهان. داته کروم نمی توانست خوشحال تر از این باشد "این در آسیا بسیار مهم است . در دهه 80 و 90، همه فکر می کردند کسب گرنداسلم برای بازیکنان آسیایی غیر ممکن ست اما اکنون او دارد - و رویاهایش به حقیقت پیوست .

And if somebody can win one, then the juniors will think they can too. And even on clay - for us, clay courts are the most difficult because we don't have so many in Asia."

M∂hdi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: