نمایش پست تنها
قدیمی 06-26-2011, 07:34 PM   #339
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

سابینه لیسیکی - نا لی؛ پیروزی بزرگ در دومین ملاقات

این احتمالا سخت ترین قرعه کشی دور دوم برای یکی از هشت تنیسور برتر است و در این زمان امکان باخت افزایش می یابد . سابینه لیسیکی آلمانی پس از بازگشت به رتبه های بالا در رنکینگ امسال (پس از اسیب دیدگی 2010) سید شماره سه مسابقات و قهرمان جدید آزاد فرانسه، نا لی را حیرت زده کرد . دیدار آنها عصر پنجشنبه و با نتیجه 3-6 6-4 و 8-6 به سود تنیسور 21 ساله خاتمه یافت. لیسیکی، بازیکنی که دو فصل پیش اولین بار به یک چهارم نهایی یک گرنداسلم در ویمبلدون رسیده و با وایلدکارد در مسابقات امسال حضور دارد، شکست را با پیروزی عوض کرد . او در ست دوم دو مچ پوینت چینی را با بهره گیری از ضربات قدرتمند سرو، سیو کرد تا قهرمان آزاد فرانسه و فینالیست ملبورن امسال را دچار مشکلات بیشتری کند .

لیسیکی در راند دوم Porsche Tennis Grand Prix اشتوتگارت، نا لی را در دو ست شکست داده بود

سابینه در این مسابقه 17 ضربه ایس داشت که در راند دوم مسابقات صاحب بیشترین تعداد از این نظر بود، بالاتر از خواهران ویلیامز . پس از راند سوم او با 124 مایل در ساعت هنوز سریع ترین سرویس زنان را در اختیار دارد، گرچه در بازی مقابل ژاپنی در راند سوم فقط دو ایس داشت . لی به سروهای لیسیکی اعتبار می دهد "I mean, every serve was around 117 miles [per hour]," Li said. "This is impossible for the women."

In fact, Lisicki's fastest offering was a scorching 124 miles per hour. By comparison, Lleyton Hewitt's best was 121 and Novak Djokovic managed to hit one 125. ESPN

" آن یک راه طولانی و سخت برای بازگشت از آسیب است. من از نقطه صفر آغاز کردم" لیسیکی گفت . او از آسیب دیدگی وحشتناک در پا و هفت هفته راه رفتن با کمک عصا و مسیر بسیار طولانی می گوید، اما شیرینی لحظات حال حاضر را به خوبی درک می کند "در دو ماه و نیم گذشته، من گام به گام شروع به بازی بهتر کردم . و دوباره بازی در روی چمن پس از یک چهارم نهایی دو سال پیش در اینجا . این فقط یک احساس شگفت انگیزست در اینجا و در کورت مرکزی، شکست دادن قهرمان آزاد فرانسه یک بار دیگر . پس از حضور دو فصل پیش خود در اینجا او تا شماره 22 رنک جهان پیش رفت، اما اسیب مچ پا در بهار گذشته، پنج ماه دوری از مسابقات را در پی داشت. او به تازگی در جمع 100 تنیسور برتر حضور یافته و پس از برنده شدن در بیرمنگام، در حال حاضر در جایگاه 62 است . او در حال حاضر 9 پیروزی متوالی بر روی گراس کورت دارد (قبل از راند چهارم ویمبلدون) .

هر دو بازیکن کیفیتی بسیار بالا از تنیس را نمایش دادند. قابل درک است که نا لی ناامید باشد" این کمی ناراحت کنندست چون فکر می کنم هر دو یک مسابقه بزرگ داشتیم" قهرمان پاریس در کنفرانس مطبوعاتی گفت. " من دو مچ پوینت داشتم اما نتوانستم کاری در مچ پوینت ها انجام دهم، این فقط کمی بدشانسی برای من بود" . او همیشه مثبت است، لی حتی با مطبوعات شوخی می کند وقتی که از او درباره همسرش سوال می شود " من نمی دانم او کجا رفته، وقتی پیدایش کردم به شما می گویم" .

لیسیکی در بخش دابل مسابقات زنان نیز به همراه سم استوزر حضور دارد

دیدار بعدی او در راند چهارم و در برابر Petra Cetkovska از جمهوری چک خواهد بود، از ساعت 15:30 روز دوشنبه
در کورت شماره 12 .

M∂hdi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: