نمایش پست تنها
قدیمی 06-25-2011, 09:03 AM   #4
AndreS
Former Staff

آواتار AndreS

پستها: 917
سپاس: 20,118
در 924 پست 8,834 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAFA_NADAL نمایش پست ها
ولی ما آخر نفهمیدیم امروز بازی نادال چه ساعتیه؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟
سلام دوست عزیز !
من فکر میکنم بعد از هر راند این سوال که نادال چه ساعتی بازی داره تو ذهنتون نقش میبنده امیدوارم بعد از این پست مشکلتون حل شه
  • وقتی کورت ها کمتر از تعداد بازی ها باشه به ناچار باید در یک کورت چند بازی انجام شه و به طبع یکی پس از دیگری
  • در هر کورت بازی اول سر تایم مشخص شده انجام میشه و بازی دوم پس از اون و بازی بعد هم.....
  • اولین بازی سنتر کورت و کورت شماره1 از ساعت 4:30 به وقت ایران و بقیه کورت ها از3:30 شروع میشه

خب برای اینکه شما بفهمید به عنوان مثال نادال ساعت چند بازی میکنه باید دو چیز رو بدونید :
  1. نادال در چه کورتی بازی داره
  2. بازی نادال چندمین بازی اون کورت هست

مثال اول : دیروز بازی نادال به دلیل بارندگی به امروز موکول شد . امروز ادامه بازی نادال در همون کورت دیروز (کورت شماره 1) برگزار میشه و بازی نادال اولین بازی خواهد بود (یعنی ساعت 4:30)

مثال دوم : بازی فدرر امروز در کورت مرکزی هست و دومین بازی . پس بازی فدرر بعد از انجام اولین دیدار سنتر کورت (Jarmila Gajdosova VS Caroline Wozniacki) برگزار خواهد شد.

اضافه کنم که اطلاعات مربوط به بازی های هر کورت وساعت اون رو میتونید از سایت رسمی مسابقات مشاهده کنید http://www.wimbledon.com/en_GB/score...ule/index.html

==========

از همه این حرفها که بگذریم PowerVu عزیز تمامی این اطلاعات رو در این تاپیک قرار میده (که دوستان هم بارها و بارها اشاره کردن)

ویرایش توسط AndreS : 06-25-2011 در ساعت 09:17 AM
AndreS آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: