06-23-2011, 04:44 AM
|
|
Author
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده
|
جوکوویچ برای موفقیت های بیشتر آماده است ؛ برخورد سودرلینگ با هیوئیت در راند دوم

شماره دو مردان جهان یک شروع قدرتمند در روز سه شنبه داشت . او ژرمی شاردی فرانسوی را 6-4 6-1 و 6-1 در یک ساعت و 20 دقیقه مغلوب کرد . پس از نتیجه 4-4 در ست نخست او 14 گیم از 16 تا را با پیروزی به پایان برد " من خیلی از آغاز تورنمنت راضی هستم " صرب گفت . "عملکرد امروز عالی بود. سرویس بسیار دقیق، این شرایط برای هر دو ما بسیار دشوار بود وقتی که باد قوی می وزید So I went more for the precision, and I got the returns when I needed to. Really, really happy with the overall performance.”
نوار پیروزی های جوکوویچ در فصل جدید پس از 41 بازی توسط فدرر از بین رفت " این پنج، شش ماه بسیار بسیار برای من موفقیت آمیز بود، اما بسیار طولانی و طاقت فرسا، همچینین. جوکوویچ منعکس کرد .
صرب احساس خوشایندی در لندن دارد . او در سال های 2007 و 2010 به نیمه نهایی مسابقات ویمبلدون رسیده است .
“It's true there is a different approach to this year's Wimbledon from my side because I'm playing, I think, best tennis of my life in the last six months,” he stated. “That's why confidence wise, I believe in myself much more on the court and I know I can perform well, equally well, on this surface as I do on the other ones.”
شماره پنج جهان رابین سودرلینگ به سختی 6-4 6-4 2-4 و 7-6 از سد پتشنر آلمانی عبور کرد . مرد سوئدی که در فصل قبل یه یک چهارم نهایی رسیده و به نادال باخته بود،
21 بریک پوینت داشت اما قادر به تنها 5 فرصت از آنها شد برای پیروزی در دیداری 3 ساعت و 14 دقیقه ای .

پاداش سودرلینگ دیدار با شماره یک سابق جهان و قهرمان 2002 ویمبلدون، لیتون هیوئیت است که با غلبه بر مشکلات پا، نیشیکوری ژاپنی را در چهار ست و سه ساعت و هفت دقیقه شکست داد .
استرالیایی مسابقه با سودرلینگ را آزمون سخت دیگری می داند “I'll be right come Thursday,” said Hewitt, who holds a 3-1 career lead over the Swede. “It's going to be another tough test. He's another step up from Nishikori. Especially on this surface, he's a dangerous player.”
|
|
|