06-23-2011, 04:39 AM
|
|
Author
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده
|
من می توانم بسیار دورتر از اینجا بروم
قهرمان 16 گرنداسلم و شش دوره مسابقات ویمبلدون احساس خوشایندی از بازی نخست خود دارد "این احساس هست که چیزهای خوب برای من به وجود می آید
در حالی که در آزاد فرانسه فشار راکت های حریفان را بیشتر حس می کردم. اما اینجا احساس راحتی بیشتری دارم".
Federer believes the conditions at SW19 have changed dramatically the past 10 years
فدرر در ادامه از فشار مسابقات بر روی خود و عصبی بودن در پایان مسابقه می گوید
فینالیست رولندگروس از قهرمانی های سمپراس در ویمبلدون با تحسین یاد می کند و او را یکی از بزرگترین بازیکنان در همه زمان ها می داند
"Obviously tying Pete in any stats means you're right up there with maybe the greatest, one of the greatest players of all times, and that's always a nice thing."
سوئیسی اضافه می کند "پیروزی ویمبلدون به تنهایی و بدون هرگونه آمار شگفت انگیز است . هر چه که باشد آن مثبت است .
در حال حاضر من فقط موفق به کسب اولین مسابقه شده ام، پس شش بازی در یک زمان باقی مانده است ".
این سیزدهمین حضور متوالی راجر فدرر در ویمبلدون است . او می گوید شرایط به طرز چشمگیری پس از پیروزی یازده سال قبل برابر سمپراس، تغییر کرده است
"The surfaces are much slower now, so you need to find different ways of winning the point, which is fine. I like to grind it out and go through 10, 20 shot rallies sometimes to win the point and break the opponent's will down. The game has definitely changed with strings and balls over the last 10 years."
|
|
|