نمایش پست تنها
قدیمی 06-22-2011, 04:52 AM   #178
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

شماره یک جهان با اعتماد به نفس نشان داد

باد ها و مشکلات

کرولاین وزنیاکی، در اولین دیدار خود کار آسانی در پیش داشت و با نتیجه 6-2 و 6-1 از سد تنیسور اسپانیایی پارا عبور کرد .
"من فکر می کنم آن بسیار سخت بود . اولین مسابقه من بر روی چمن، یک بازی واقعی بود . اما می دانید پس از آن در همه جا باد بود" وزنیاکی در کنفرانس خبری گفت .
" در یک پوینت من به توپ ضربه زدم و آن تقریبا نیامد و پس از آن ضربه بعدی من فقط پرواز کرد . من سعی کردم به خوبی خودم را سازگار کنم و امیدوارم برای مسابقه بعدی آماده باشم ".

تنیسور 20 ساله دانمارکی و شماره یک جهان که اغلب به دلیل نبردن گرنداسلم مورد انتقاد است، توسط رنک 105ــم هرگز دچار مشکل نشد . وزنیاکی کمتر از یکساعت زمان نیاز داشت تا با صعود به راند دوم به مصاف رازانوی فرانسوی برود .

She also began the French Open last month in decent form but crashed out to Daniela Hantuchova in the third round to sharpen the critics' pencils but Wozniacki does not care about the jibes regarding her top ranking.
"I just go out there and play," she simmered

شکست شماره ده جهان از پایین ترین رتبه، استوزر سرنگون شد

سم استوزر استرالیایی، با شکست از شماره 262 جهان Melinda Czink
خیلی زود ویمبلدون را فراموش می کند .
بهترین شانس استرالیا برای کسب گرند اسلم در 67 دقیقه مغلوب حریف مجاری شد .

"This is probably the best I have felt coming into Wimbledon and I have had the same result," Stosur said.

سم فینالیست سال پیش رولند گروس، امسال فقط تا راند سوم صعود کرد و با عملکرد ضعیف در تورنمنت های قبلی فصل را بدون جام ادامه می دهد .
بهترین نمایش او در رم بود، جایی که با شکست اسکیاونه و نا لی به فینال مسابقات راه یافت اما مغلوب شاراپووا شد .

M∂hdi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: