نمایش پست تنها
قدیمی 06-22-2011, 04:43 AM   #177
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

مدافع عنوان قهرمانی به راند دوم صعود کرد

پس از زمانی در حدود یک سال، قهرمان فصل پیش زنان در ویمبلدون به مسابقات بازگشت .

در راند نخست بازی ها، تنیسور امریکایی می بایست به مصاف رضایی تنیسور سخت کوش فرانسوی می رفت که تنها دیدارشان در سیدنی 2010 در سه ست خاتمه یافته بود . ابتدا رضایی با ضربات سخت خود اولین گیم بازی را در عرض 9 دقیقه بریک کرد و تا 2-0 پیش رفت اما ویلیامز پس از آن پنج گیم متوالی را به دست آورد و تنها با چهار خطا ست را با پیروزی به پایان برد.

بازگشت عاطفی

"دوباره در ویمبلدون و پیروزی عالی است" سرینا به بی بی سی اسپورت گفت . ویلیامز در راند نخست 44 گرنداسلم قبلی نباخته است، اما کار سختی برای پیروزی در 96 دقیقه داشت . رضایی در رتبه 61 جهان است . او در ست دوم گرند استروک های قدرتمند و پایاپای با ویلیامز داشت . اما نیروی فرانسوی تحلیل رفت تا قهرمان فصل پیش به یک پیروزی احساسی دست یابد .

"It has been a disaster year but I have been praying, I have my family and I love tennis," said a tearful Williams after the match.

SERENA'S LAST FIVE EVENTS
Continue reading the main story
Eastbourne, June 2011 - lost in second round
Wimbledon 2010 - WINNER
French Open 2010 - lost in quarter-finals
Madrid, May 2010 - lost in round of 16
Rome, May 2010 - lost in semi-finals

سرینا ثابت کرد دختران بزرگ گریه می کنند

2010champion Serena Williams is in tears after her three-set win over Aravane Rezai

اما تنیسور اروپایی که با تحمل مشکل امنیتی و تعلیق (پدر) توسط دبلیو تی ای در شروع فصل مواجه شد، تنها پنج پیروزی در 12 تورنمنت داشته است و قادر نبود در ست نهایی شکل و قدرت خود را برابر ویلیامز حفظ کند .

شاید اشک های او به خاطر دوری از مسابقات و فشار آن، مصدومیت عجیب از ناحیه پا و بیماری ریه باشد که پس از پایان مسابقه نمایان گشت.

امریکایی در مصاحبه خود از یک سال فاجعه بار و دعا می گوید . "این برای من قطعا احساسی بود، چون در طول 12 ماه گذشته بسیاری مسائل طبیعی نیست" "It's just been a long, arduous road. To stand up still is pretty awesome.

"این نشان می دهد او یک ماشین نیست، او یک انسان است" رضایی گفت . " همه ما یک قلب داریم، همه ما دارای احساسات هستیم .. اگر او در دو یا سه بازی بعد به پیروزی برسد، من فکر می کنم می تواند قهرمان مسابقات شود" .

M∂hdi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: