نمایش پست تنها
قدیمی 06-19-2011, 09:26 AM   #77
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ
Thumbs up فدرر احساس خوبی دارد

قهرمان شش دوره ویمبی معتقد است که قهرمانی در این سال در یک بازی نزدیک مشخص می شود.
با این همه،4 نفر برتر جهان نیز در مورد بازی کردن در چمن احساس خوبی دارند و با اعتماد به نفس هستند.اندی پس از قهرمانی در کوئینز برای فتح ویمبی می آید،رافائل دو بار قهرمان شده و جوکویچ دوبار به نیمه نهایی رسیده است!

" من فکر می کنم که شاید چیزی است که کمی نسبت به گذشته متفاوت است!در این سال به نظر می رسد همه ما چیزهای خوبی داریم....من فکر می کنم با گذشت زمان رافا نشان داد که چه خوب شده است.او یک بار مرا در اینجا شکست داد و قهرمان شد..در این میان فکر میکنم بازی ماری بسیار طبیعی برای این سطح است.من فکر میکنم نواک همیشه بزرگ است"فدرر گفت.

فدرر با قهرمانی در ویمبی امسال می تواند به 7 قهرمانی سمپرس برسد!همان طور که نادال در رولند گاروس امسال توانست به رکورد بورگ برسد...

" بدیهی است که چیزهای ویژه و مهمی در این مرحله قرار دارد..من احساس خوبی نسبت به خودم دارم..در مورد بدنم..در مورد بازیم خوشحالم و من خوشحالم که در پاریس آن نمایش را به اجرا گذاشتم..بدیهی است که من با اعتماد به نفس به این تورنمنت آمده ام" راجر گفت.

راجر در ادامه افزود: از این پس امیدوارم مسابقات را کمی بهتر از سال گذشته آغاز کنم..جایی که من در دور اول نزدیک بود شکست بخورم و این نگرانی من در حال حاضر است که سعی به شکستن همه رکوردها متفاوت است!هنوز کارهای زیادی در این چند هفته آینده است.

Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: